Komšić: Klasičan akt agresije ako Ministarstvo odbrane nije dalo odobrenje za ulazak Vojske Srbije!

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

**

***

Bbb

Ksji nemar vlasti, vojna policija trebs resgovati i sntiteroristicka jedinica, sta bi bili da zelene beretke marsiraju po beogradu.

BRKICA

KlJUSINO TI VRSIS AGRESIJU NA JEDAN NAROD VEC 16 GODINA E KLJUSINO VISE NECES

Sejdo rece

Ozrenka, dupli vinjak.

***

***

Dosta laprdanja

Radite sta treba da se radi. Moraš ti Željko znati Jel data dozvola i ako jeste zašto. Ako nije odmah zakonske reakcije. Svi šutite gamad jedna.

X file

Ko je dao saglasnost Lagumdziji I Konakovicu za UN dokument

Sam

Ma sasili negdje uniforme, pa obukli BH Srbi da prodefiluju. Samo da provociraju

Slučajni prolaznik

Ko je dao saglasnost Lagumdziji I Konakovicu za UN dokument ka X file Pa to će ih sad i koštati…ništa nisu dobili rezolucijom…

***

***

***

***

Istina

Predsjedniče Komšiću hvala ti na brzoj reakciji a teroristi su nam opet došli zato sam jako uznemiren.

Guest

Pa šta rade odnosno nerade OHR i Smit, treba ih mršnut, paščat ponašaju se kao nekad UN u Srebrenici.

Bbb

Pa to će ih sad i koštati…ništa nisu dobili rezolucijom… ka Slučajni prolaznik samo ce vas kostati, ako mudzahedinima pukne film.

***

***

***

***

seeeejdooo, đet je mitraljez?

haman si ga premjestio na isturenu prvu crtu u redakciju roadijomaale, hahaha če taljski unuče, to se tako ne radi, moraš biti naoružan, a ne mudž ahe dinima davat naoružanje... hehehe s

ja sam bošnjakinja dragana čavka al sam

premlada da bi bila bošnjakinja iz podruma oldejinna. ja oštro osuđujem da se je uzepejac marin dvor vukoja usudio zauzet poziciju u našem kalifatu. sram ga i stidna dlaka bilo! "Dobro jutro deco, Na drvetu grana, A na grani čavka, Il je čavka il je pretpostavka?!

***

***

Moguće samo u BiH

Znaš li ti išta? Ovaj sjedi u predsjedništvu godinama a informiran je koliko i ja na svom kauču. Koji zgubidan. Jedino što mu je uspjelo da nervira Hrvate koje ne predstavlja ali prima platu za to.

***

***

***

***

IKS

Vojska Srbije u Srbiji!!! Pa da nece muslimanski Rendzeri ilu vehabije da nam marsiraju u Banja Luci ili Trebinju slycajno??!! ka Beograd Naravno da nece, ali bi mogao Atif Dudakovic opet da pokuca na vrata, a vi kroz prozor i na traktore!

Siki dobili ste vi

Pa to će ih sad i koštati…ništa nisu dobili rezolucijom… ka Slučajni prolaznik

Tatar

****a vam *****ina svima redom kako vas nije stid kazati da niste obaviješteni.Da imate imalo karaktera podnijeli biste kolektivnu ostavku.Vi ste gomila nesposobnjakovica koja godinama pljačka i krade ov aj narod i nikakva računa ne polaže nikome Vi ste ovu državu unazad ili više nego komplet rat.

Zlatan

A kada je Lagundžija podnosio i pisao rezoluciju...tad tročlano predsjednistvo isto nije reagovalo iako je moralo

Pinokio

Prvo sa helikopterom , sada sa vojskom , trči put će sa tenkovima pa vi gledajte . To je samo ispitivanja terena .

Sarajka

Pa šta rade odnosno nerade OHR i Smit, treba ih mršnut, paščat ponašaju se kao nekad UN u Srebrenici. ka Guest Isto što i 1992NIŠTA

/ Najnovije