Komšić iz Predsjedništva BiH poručio: "Odbranili smo svoju slobodu. I branit ćemo je ako zatreba!"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzalud Vam trud svirači

tako ste, neku deceniju ranije, kitili se trobojkom i zaklinjali na vjecnu ljubav ljubicici plavoi. Uzalud

NnN

***

superhik

***

Haha

***

Gost

I onima koji su glasali za ovog tzv. Hrvata (99% Muslimani) se gadi slušati ga ali im odgovara jer preko njega guraju tzv. Građansku Bosnu.

***

***

Haha

***

BOSNIAN KINGDOM 👑

⚜️ REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ⚜️

**

***

HashimQ

Naravno Predsjedniče da ćemo je braniti, nemaju šanse nikakvi komšijski fašisti da prave nove agresije, napade na civile, pljačke, ubistva itd. To su onda mogli ali više ne a žao mi je ovih jadova koji pljuju po svojoj državi zbog političkih poena njihovih nazovi vođa odnosno plemenskih vođa kako kažu neki političari otpadnici sa zapada. Živjela naša domovina Bosna i Hercegovina.

Lijepe riječi su ukras!

***

(*ゝω・*)

ne treba vama muslimanima neprujatelji, vi ste sami sebi najveci ka Hashime Qurchine Čestitam ti Dan državnosti naše jedne i jedine domovine. Je li de, lijepo je imati pasoš Bosne i Hercegovine. A tek registarske tablice Bosne i Hercegovine, ups... ma hajde skupićeš i ti par hiljada KONVERTIBILNIH MARAKA i kupićeš nekog Golfa dvicu na auto pijaci u Sarajevu. Čestitam ti još jednom Dan državnosti naše voljene domovine 🇧🇦

0987654321

Ponekad pomislim da moderator ovog portala stalno živi napr. na Palama i da prima platu od BIA-e

HashimQ

Mrzitelji BiH u ekstazi ali žaba se pale, njihove se namjere neće ostvariti, kad ovi mogu samo lajat ko pašćad kakva i jesu. Šta će ciganija poprilična i kamenjarski podprdci. Kako je meni njih samo žao, sa toliko malo mozga i svijesti, karani unedogled, al ono mrzi, mrzi i još se budale ponose time.

hahahahahahahahahaaaaaaaaaa

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan:***

BRAVO ŽELJA ODBRANILI I TO SA VILAMA I GRABLJAMA!JOOOJ ŽELJA JE BOG I RASTURA OVU PODMUKLU KRIVOSTU MARVU!

Jole

Neka te Zeljko...treba pametno ratovati"bolje 10 dana pregovarati nego jedan dan ratovati"!°

011

Narod koji je mahom podrzavao fasizam i *****tvo do kad nije vidio da od toga nema nista pa je brze bolje promjenio uniforme i presao u partizane i koji se zalagao za raspad Jugoslavije slavi ZAVNOBIH. Sva sreca pa ovaj praznik slavite samo u zajednici svojih kantona.

/ Najnovije