Komšić i Džaferović održali sastanak sa Schmidtom: "BiH je bila i prije EU"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muslimani su rak rana BiH

Bosna je postojala prije i postojace dugo nakon njih.

Gost

BIH moze i bez tebe Komsicu. Samo ti i takvi kao ti razjedinjujete ovu zemlju i kocite njen napredak, po instrukcijama s istoka. Nije tebi do BIH, nego samo do vlastitomg interesa. Ako BIH moze bez konstitutivnosti, zasto se predstavljas kao Hrvat?

Bah

Bosna je postojala prije i postojace dugo nakon njih. ka Muslimani su rak rana BiH Najveci problem Bosne je crkveno autoimuno oboljenje: pretvaranje bosanskih katolika i pravoslavaca u vjestacke apatridske srbe i rvate preko pripadnosti religiji. Bosna je postojala prije ove infekcije, prije sizme u kultu obozavanja raskovanog gej jevreja i prije jevropske kurture i pravoslavnoj talibana.

@Ox i Bah

Opet govor mržnje i etničko čišćenje rat ubijanje vi bi izgleda u zatvor

kukac

Komšić je tito !

?

Opet govor mržnje i etničko čišćenje rat ubijanje vi bi izgleda u zatvor ka @Ox i Bah Sta je govor mrznje?

Bah

Opet govor mržnje i etničko čišćenje rat ubijanje vi bi izgleda u zatvor ka @Ox i Bah Dje si pravoslavni talibane nisam te prepozno.

A

Nato postuje ljudska prava, ma vrh, hiljadu primjera po svijetu. Ali jbg kad si u lakac licemjer pa kao ne vidis.

@?

Sta je govor mrznje? ka ?<< Ma ništa ovo je baš govor ljubavi. A kad vi govorite a kad sebi to tako kažu onda su oni bolestan narod

@Bah

Dje si pravoslavni talibane nisam te prepozno. ka Bah<< A Đe si islamski talibanu i ja tebe nisam prepozno kako prsluci sa bombom i jesi naoštrio sjekire za glave

@?

A htjeo sam napisat kad vi to kažete onda je to patriotski a kad kažu srbi za vas onda je to bolesno genocidno

Bah

Dje si pravoslavni talibane nisam te prepozno. ka Bah A Đe si islamski talibanu i ja tebe nisam prepozno kako prsluci sa bombom i jesi naoštrio sjekire za glave ka @Bah<< Srpska specijalnost kao i rusenje kulturnih spomenika. Talibani budine statue a srbalibani vijecnicu.

Rus-mir

Očigledno je Komšić nešto više saznao, zato mu izjave i izgledaju ovako kako izgledaju. Podučavanje Schmidta o povijesti je vrh ledene gore, po kojoj se se spušta Komšić. Jest da je put kratak ipak će se nasankat. :)

/ Najnovije