Komšić i Bećirović primili delegaciju NATO-a: Pružili snažnu podršku BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zeljko i Denis

od svega prave samoreklamu mada je ona, ipak, samo reklama. Umirivanje sludjene sdfa baze

Haha

Sejdo je uveo “bosnu” u NATO ima 4 godine. Čemu ova ponovna pristupanja?

Zagor

Dejtonski uredjena BiH sa 2,5 miliona stanovnika ima 14 ustavnih vlada sa ministarstvima. Valja to hraniti i izdrzavati. Proporcionalno broju stanovnika dejtonski ustrojens USA (330 miliona) bi imala 1848 ustabnih vlada sa ministarstvima. Njemacka sa 84,3 miliona bi imala 470 ustavnih vlada. Toliko bi imala i Turska. Golem i nepotreban je to namet Bosni ratom opustesenoj. Nije slucajno nametnut Dejtonom. Zasto?

Chiko

Dejtonski uredjena BiH sa 2,5 miliona stanovnika ima 14 ustavnih vlada sa ministarstvima. Valja to hraniti i izdrzavati. Proporcionalno broju stanovnika dejtonski ustrojens USA (330 miliona) bi imala 1848 ustabnih vlada sa ministarstvima. Njemacka sa 84,3 miliona bi imala 470 ustavnih vlada. Toliko bi imala i Turska. Golem i nepotreban je to namet Bosni ratom opustesenoj. Nije slucajno nametnut Dejtonom. Zasto? ka Zagor . Da bi osmaci imali o cemu da palamude na bausteli

/ Najnovije