Komšić: Mislim da Dodik nije normalan, neka doktori ispitaju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hu Hu

I ja mislim da nije normalan, ali ne mogu da se sjetim na sta lici oakvo ponasanje. Ne znam da li covjek moze da oboli od paranoidne sizoftenije y poznim godinama. Jadan narod i tamo i ovamo zbog budale. Ili mozda uzima nedozvoljene supstance?

Rus-mir

Druže titosamo reci, letjećemo kano meci. Letjet ćemo kano ptice preko Trsta i Gorice...I, hebga, osta Trst u Italiji. :)

Rus-mir

PS: Ovaj čovjek se ono baš odlučiJo osamostaliti RS. Nabavite kokice, ljudi..:)

Narod

Pa eto narod misli da si ti Komšiću alkoholičar, nemoralan , i lažno se predstavljaš! Hoćemo da daš ostavku!

Hihi

Imaju li muslimani još želja?!

Od riječi

Jest vam Dodik stao na žulj! To je i obećao srpskom narodu kad je izabran na tu funkciju! Da vi muslimani, u Sarajlabadu, nećete moći više raditi šta hoćete! Sad kad ne znate šta bi, sad je nekom palo na pamet da ga proglasi neuračunljivim! Pa neće moći, talibani!

Mangup

Ja mislim da si ti zreo za doktora. Dijete iz H/S braka, ozenio muslimanku, nekakv zlatni ljiljan i decenijama tvrdis da si Hrvat. Nema logike...

Habuhabuhabu

Nije toliko ni važno jeli ili nije normalan. Važnije je to što je kriminalac. A i to što bi zbog vlastitih interesa odvojio Srbe u Federaciji od ostalih Srba. Kao što je HDZ žrtvovao Hrvate koji ne gravitiraju Čoviću.

Guest

Normalan je on samo je fašista u duši i prodani licemjer

Halal Alkos

Ako Sabina kaze da si Hrvat, onda si Hrvat

/ Najnovije