Komšić: Dodik i Čović se obrukali, raduje podrška Bosni i Hercegovini

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e, moj Komšiću

da nisi izdao šestorku bio bi za odlikovanja

MAKTUB

Ona dvojica jesu tupsoni, svaki na svoj nacin. Ali 'podrska gradjanskoj BiH' ma dajte, molim vas. Kao da Ambasadori ne znaju bolje od nas sta se desava u Sarajevu, i u Drzavi. Pa u svakoj selendrustini ima neka NVO. Osim toga, tapsace oni nas po glavi i trpati nam hiljade migranata, mudkaraca vojno sposobnih. A Inzko, pa vide svi da nista ne radi.

Bosna Bosancima

fašisti se propeli na zadnje noge, zakrvavljene oči, gube tlo pod nogama. Bravo antifašističko Sarajevo. Promjena vlasti ide kao cunami...

Nijemac zna

Genocid u Srebrenici nas podsjeća da se moramo suprotstaviti svim podjelama, rasizmu. Historija se revidira, glorifikuje se nasilje, ne govorim o Njemačkoj ovdje. Mislim da je 25 godina nakon Daytona vrijeme da se nađe rješenje u Bosni i Hercegovini", kazao je Sautter tokom svog izlaganja.

Realnost

Ignorisdati ekstremističke pokušaje izmišljajunja problema od strane beogradskih ekstremista kako bi smanjili prema sebi mržmju stanovnika cijelog evropskog kontinenta sa okruženjem koji su napadnuti od strane edit RSA UVREDA (tzv.srbije) 2018-e otimanjem preko međunarodnih dalekovoda i podmorskih kablova prenosa električne energije sa ciljem ugrožavanja bezbjednosti energetskih atomskih centrala i time zbog eventualnog kataklizmičkog ugrožavanja zajedničkih egzistencijalnih, obiteljskih i poslovnih interesa evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog sredozemlja (Mediterana), sjeveroistočnog Atlantika, Amerike i nordijskog Arktika. Trenutno je preporučljivo izbjegavati plasiranje bilo kakvih vrsta informacija o Austriji, Turskoj, Rusiji, Americi, Kini i slično ... sve to ignorirati kao da ne postoji. Praktična preporuka: Možda Rumunija, Mađarska, Bugarska, Makedonija, Kosovo, CrnoGora, Hrvatska, Sandžak, i BiH da razmotre neke od varijanti posebnih odnosno specijalnih ekonomskih i drugih sankcija, na taj način da za svaki litar goriva, kilovatčas električne energije, ulja, kubik plina, tovar uglja ili nekog drugog energenta u blizini granice sa tariguzijom (takozvanom srbijom), zaplijeni deset puta veću količinu iste robe na svojoj teritoriji i da razmotri istodobno mjere finansijskog i drugih oblika suzbijanja pomenute problematične tvorevine (remetilačkog faktora).Dalje, sa druge strane, građevinske rukavice, harpuni i makaze za rezanje građevinske armature i slično, mogu se koristititi za obaranje i isijecanje dalekovodnih kablova i tako smanjiti rizik od dodatne eskalacije sa atomskim centralama, a istodobno pomenuti bakar može biti prodan kao otpad, čime se može zaraditi nešto novca. Šta mislite o tome ? Ima li drugačijih ili još kakvih prijedloga ?

111

NARODE CIJELIG SVIJETA : SADA TI JE JASNO KO SU DVOJICA KOJI POKUSAVAJU DA UNISTE DRZAVU. ZNAJU I AMERIKA, I NJEMACKA I ENGLESKA A NEKA ZNA I RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA SE N I K A D A NECE UNISTITI ILI RASPASTI NI SA STOTINU DODIKA I COVICA. NATO CE NAS CUVATI.

Mostar

NOT MY PRESIDENT

gost

Sam polako. Pred Bosnom je vrijeme. Srpski fašistički demon će se uništiti sam od sebe. Tada će doći progresivne snage, i Balkan će odahnuti. Srpsko srljanje u propast je nezaustavljivo.

BiH

Sretan ti praznik DRŽAVO BOSNO i HERCEGOVINO! SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU!

/ Najnovije