Komisije Parlamenta BiH izglasale ukidanje akciza: Hoće li uskoro biti jeftinije gorivo?

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

aBd

Dok ovi nasi lezihl****vici izglasaju ukidanje akciza, ima da prodje i rat u Ukrajini i da se svi prebace na elektricna vozila...

Drvo bolesno iz korijena, a kresu se grancice.

Rjesenje je naftase dovest u red da ne mogu oni izmisljat futurese, nego da im se ogranici marza direktno po osnovi cijene barela. I stroga kontrola koji lot goriva je kupljen po kojoj cijeni barela i dok se ne proda TA kolicini, ne moze cijena ici prema gore. Akcize ukinut, DA, naravno, ALI PERMANENTNO, a ne na 6 mjeseci + jos 3. Ovo mi mirise na kozmetiku pred izbore, to je jedno veliko nista.

/ Najnovije