Komisija utvrdila: Način izbora UO FTV-a nije u skladu sa zakonom, traže reakciju OHR-a i Tužilaštva

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Ftv=SDFA, treba ih smijeniti sve. Svi mediji su pod pokroviteljstvom politika a najvise pod sdfa. Neprijatelji BiH su u medijima

Ja1

Ono sto bi vlada Nermina Niksica trebala pod hitno da pocne da radi je: Borba protiv korupcije, dokazivanje placenog poreza na imovinu koju posjedujes, razna boracka civilna i druga udruzenja da precesljaju inspekcije, utvrdjivanje broja nezaposlenih i kaznjavanje lazno prijavljenih na biroe, cesljanje svih sindikata i njihovih vodja da se utvrdi ko ih je postavio na te pozicije kao i njihovi imovinski kartoni, smanjenje administracija raznih, ukidanje opstinskog vijeca a tako i viska kvazipoliticara, zaustavljanje nelegalne gradnje i preispotivanje dosadasnjih dozvola, itd itd. Korupcija u sudstvu policiji i pravosudju, korupcija je rak rana ovog drustva

Panzer

A to što je na čelu FTV islamista i taliban to vam je ko u redu.Nahuškani i kupljeni Marfi još samo iz paštetom ne iskoče.Vama odgovara Hrvat kojeg će te vi naći i izabrati nešto kao Sejdo.

mahir gloava Mešalica, 120 L

Američka ambasada komentirala: skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika do sada dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam! Evo već redakcijski kroatoljubi i srboljubi priko njakog stranog islamo papka-anonimusa poručuju da je bosna muslimanska. To nemere bit, Tite nam, Rajfa Pi zdarevća i Zapada.

/ Najnovije