Kome Ljubić podvaljuje terorizam: "Iran i Saudijska Arabija podržavaju islamistički smjer u BiH"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bozo!

To je neka teza, politicka procjena. Vi ste kao pokret zavrsili na sudu i osudjeni za fasisticka djela. Znaci dokazani ste fasisti. I ti nekomk pricas o nekoj mogucnosti ekstremizacije.

***

***

Ljubic

Lijepe riječi su ukras!

Proteus2

Ovaj Ljubić je pravi bolesni nacionalista i sva mu se priča svodi na to da on i njegov drug Čovjek imaju trajnu vlast, fotelje i da prave još veću segregaciju. Šta to fali građanskom sistemu države, gdje su svi jednaki a da nisu jednakiji od drugih. Gospoda ne mogu da osvoje glasove a žele svoju malu banovinu da vladaju do smrti pa i dalje. Fuuj.

***

***

Ja

Kako ne vidite da je srpska i hravatska propaganda ista kao 90-ih. Ne samo da ih puštate da tako govore u našoj zemlji i da negiraju genocid već im dajete i platformu. Jesmo li ista naučili iz 90-ih ili ćemo ponoviti istoriju?

***

***

Hoćete li molim vas blokirati trolove

Mile šta piše na karti? Jel Srbija? Srbija do Tokija 😂😂 >>>>Kako ne vidite da je srpska i hravatska propaganda ista kao 90-ih. Ne samo da ih puštate da tako govore u našoj zemlji i da negiraju genocid već im dajete i platformu. Jesmo li ista naučili iz 90-ih ili ćemo ponoviti istoriju? ka Ja<< Tvojoj zemlji??? Pogledaj malo zemljišne knjige, i vidjet ćeš koliko je bošnje imaju..iznenadit ćeš se. Nije ni 23%!! ka Mile<<

Ljubiću

***

istina

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Za mileta

****o Bosna je cijela naša a to što ima malo potrudili ste se u genocidu da smanjite.Al vjeruj vas neće biti nikako.***

Aha Mario a tamo Milorad 😂

A isti su 😂

Haha

***prska po ***dobrog ***i “ogorčenim ljudima”. Treba to promatrati u “kontekstu” što bi rekao moj frend ***

Ne pijem dok Paja vozi

*** cionistički je emo i ***Dosta ugnjetavanja palestinaca.Sad će vam borci Hamasa da pokažu.***A i vi mu pomogli,mi pogriješili što smo spasavali ka Ljubiću Nikog tvoji pradjedovi nisu spašavali nego su bili dio tog zla. A pošteni Bošnjaci su to radili i bili u partizanima

aca

BOZU VISE NI OBITELJ NE UZIMA OZBILJNO:):)

/ Najnovije