"Komandant Dragan Vikić ovog petka treba podršku svojih Bosanaca i Hercegovaca"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Naš ponos

Ponesi zastavu pobjedu slavit ću, ponesi zastavu od Bosne Vikiću, ponesi zastavu pobjedu slavit ću ponesi zastavu Dragane Vikiću.

JA1

Samo da hoce pobijediti gradjanska opcija na izborima pa da ukinemo genocidnu genocidasima. Nece to SDA uraditi nikad

BiH

Uz patriotu i heroja !!! TACKA

gost

sve ke ovo Alija politički prodao, Bosnu su àdbranili Bosanci. On je bio akvizicija Udbe, da,as isto radi njegov sin

CudnaZbivanja

A Nedzad Herenda? Taj covjek cudesno nestao iz svih spisa, svjedocanstava i prica ocevidaca? Ovdje se laje na pogresno drvo.... Vikica se ganja za nesto sto uopce nije bilo u njegovom domenu niti zoni odgovornosti.

/ Najnovije