Koljeno policajca na vratu bh. poljoprivrednika, ministar Delić tvrdi da je u skladu sa zakonom?!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Podsjetimo, policija je intervenirala po dojavi nakon što je Floyd navodno pokušao pijan u obližnjoj trgovini krivotvoriti dokumente, izveli su ga na ulicu i nije se opirao uhićenju. No, policajci su ga ubrzo bacili na pod, jedan mu je koljenom stajao na vratu, drugi je gledao, a bijesni prolaznici sve su, vrlo potreseno i stresno, snimali pritom upozoravajući policajca da to prestane raditi. Međutim, bilo je prekasno. Kad je stigla hitna pomoć, Floyd je već bio bez pulsa, pokušali su ga oživjeti ali bezuspješno. Jedna od posljednjih rečenica koju je Floyd izrekao preklinjući policajce je bila: 'Ne mogu disati. Molim vas, nemojte me ubiti.' Kada se ovo desi valjda će i policiji i ministrima doći iz ****ce u glavu!

sarajlija

da mom ocu tako stavi koljeno na vrat jutro ne bi docekao da mi je brat rodjeni. pa nek se za****vaju

Milicija trenira strogoću

Iz reda posmatrača,mogu misliti kako je to teško gledati posebno koljeno na vratu😢netko je rekao"Nije vam ovo trebalo"znači običan čovjek je mirno upućen u protest dok organi policije sprovode silu😢Užasna slika na našim prostorima,ej Ramo,Ramo Ramo druže moj da li čuješ jecaj moj

PICKURINE POLICIJSKE!

Uvijek tamo gdje ne treba, a nikad tamo gdje treba. Hrabri na tezaku, radniku, kukavice protiv mafije i lopova. Politicaru lizu gûzicu. NISTAVILA POLICIJSKA!

IVA

MEDJEDE GLUPI! NEMA PO ZAKONU STAVLJANJE NOGE NA VRAT JER JE TO RIZIK OD SMRTI!

IVA

>>Podsjetimo, policija je intervenirala po dojavi nakon što je Floyd navodno pokušao pijan u obližnjoj trgovini krivotvoriti dokumente, izveli su ga na ulicu i nije se opirao uhićenju. No, policajci su ga ubrzo bacili na pod, jedan mu je koljenom stajao na vratu, drugi je gledao, a bijesni prolaznici sve su, vrlo potreseno i stresno, snimali pritom upozoravajući policajca da to prestane raditi. Međutim, bilo je prekasno. Kad je stigla hitna pomoć, Floyd je već bio bez pulsa, pokušali su ga oživjeti ali bezuspješno. Jedna od posljednjih rečenica koju je Floyd izrekao preklinjući policajce je bila: &amp;#039;Ne mogu disati. Molim vas, nemojte me ubiti.&amp;#039; Kada se ovo desi valjda će i policiji i ministrima doći iz ****ce u glavu! ka Borac sa Žuči<< TAJ POLICAJAC JE DOBIO 22.5 GODINA ZATVORA !

/ Najnovije