Koliko je Čović potrošio na VIP tretman na aerodromu u Briselu?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

Nemozete vi bez Covica ni sekunde.pitajte koliko je Bakir potrosio nedavno u Austriji???

Pravda

Krepani stari ušljivac, haram vam bile sve profuckane pare od naroda BiH

Tomo

Moje pare trosi *** cetnik, da mi rusi drzavu. ***

Nadimak

Ovaj hoće da mjenja ustav čitave države da bi njega izabrali.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Eee

Nemozete vi bez Covica ni sekunde.pitajte koliko je Bakir potrosio nedavno u Austriji??? ka Db BAKE JE SAM PLATIO A COVICEVE PUETEVE NAROD.

222

TRAZI COVIC LIJEK ZA SVOJE OPAKE BOLESTI...

Objektivan i nepristran

Najradije sve politicare potamanit... Ali koliko je potrosio Dzaferbeg sto je isao cendrat u UN?

Bosanac

Najradije sve politicare potamanit... Ali koliko je potrosio Dzaferbeg sto je isao cendrat u UN? ka Objektivan i nepristran on nije dzaba iso ko smrdljivi telgetija coro zaluto

Gost

Vi koji ste tako patriotski žestoki ohladite malo. Nije ovo zemlja samo vaša i ne punite budžet samo vi. Uostalom koliko troši Bisera kada u avionu zauzme dva sjedala.

Samo

uljudno bespucima poviesne zbiljnosti.Zbiljne mu ga Duduk,a i Putko moj.

Hercegovac u Bosni

Ne brini te svi konstitutivni troše naše pare bez milosti. Objavite slobodno i za ostale narode. Znate kako kazu :"Ma naš je".Bitno je da se doruckuje nacionalizam i da se može "ništa"kupit.

Boom

Zašto se ljudi ne ugledaju na Baketa i kako ide na put. Za odlazak na aerodom ide sa svojim jugom 45 vozi se sa običnim narodom takozvani ekonomska klasa do hotela ide taxijem a ne osjeda u hotelu nego motel il ako ima koji prijatelj kod njih i sve troškovi idu iz njegovog džepa

sparco

Svi oni muzu ovu drzavu i glume neke viisoke duznosnike a drzava ima stanovnika ko jedan veci grad u malo vecoj državi.Kad se voze to je pratnja pod rotacijom koda se Papa vozi.Zalosno je samo sto se torovi prepucavaju a oni to itekako koriste.Igramo se sa zivotom koda cemo ga zivjeti 1 000godina i svojim buducim generacijama unistavamo šansu za bolji život umjesto da biramo sposobne i postene ljude koji ce nas izvuci iz ovog blata mi cemo se i dalje prepucavati preko torova.Bolje nismo ni zaslužili ako nakon 30 godina nismo shvatili sta nam rade.

Nikolica s prikolicom

Komšić je pravi, on najmanje troši. Doduše njega nitko i ne zove, tako da i ne putuje dalje od Baščaršije, a to može i pijehe. :))

/ Najnovije