Kolege i pacijenti UKC Tuzla se potresnim porukama opraštaju od Amele koju je ubio suprug

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ole

Nije femicid. Nije, nije. U radijusu od 200 km još je veci broj ubijenih zena od strane partnera. Ako ne razmišljamo o “granicama”, mnogo je veci broj ubijenih zena u krugu od 200 km.

Hannah

Svaka žena koja je makar i u jednom trenutku posumnjala da bi joj partner mogao nauditi neka odmah ode i potraži spas, jer očito je da su 'ojačali' kako vide da nema čak ni male promjene. Epidemija nasilja i ubojstava nad ženama ne prestaje, a mi smo toj temi posvetili nekoliko sati TV programa i tako do sljedećeg. Spasite se same!

Fuj

Ubijeno je i dvoje djece. Nekorektno je djecu izdvajati iz zlocina. Strasno je sta radite

Pipi

Treba iskazati poštovanje i pijetet svim žrtvama ovih zločina u zadnje vrijeme , u ovom slucaju je ubijeno dvoje dijece , razmislite malo kada pišete

/ Najnovije