Kojović: Sarajevo ponovo pokazalo da ova zemlja zaslužuje i može puno bolje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Joj nije svjestan sta se dogodilo! Pa moj kojovicu birano je izmedju dva zla...sta ti tu nije jasno. I nemojte sad pricati price kako ce nesto biti bolje...osim farbanja ulica i parkova nista novo vjerujte mi.

Sta je ovo sada "postena cetvorka"!?Na nos ce im skociti njihova halabuka, krivo optuzivanje drugih za sopstveni lopovluk?!

Naloženo je Općinskoj izbornoj komisiji da prebroji to biračko mjesto. U pitanju je biračko mjesto Jahorina, gdje je predsjednik tog biračkog mjesta bio zet kandidata Naroda i pravde Amara Dovadžije. Admir Brkić se zove, muž od Dovadžijine sestre. Kompletan birački odbor su bili članovi "Četvorke". Na kraju se ispostavilo da na tom biračkom mjestu ima 12 potpisa više u odnosu na broj upotrebljenih glasačkih listića. Sad je ovdje osnovno pitanja, gdje su ti listići ili su oni više potpisali, da su za nekog glasali? Očigledno da je to bilo organizirano

JA1

Najvise se SDA boji NaseStranke. Pogledaj botova sto odmah navale sa podmetanjem kako je navodno cetnicima drago i podrzavaju kojovica. SDA BOTOVI PO UZORU NA PREVLJAKA NAPADAJU CASNOG COVJEKA.

JA1

SAMO NAPRIJED NASA STRANKA DO KONACNE POBJEDE 2022 A MOZDA I PRIJE AKO POZOVETE NAROD DA SRUSIMO OVU BAGRU

JA1

VI STE JEDINA NADA DA SE ZASTITIMO OD SDA PROFITERA I "PATRIOTA"

JA1

@Koel, HOCEMO HOCEMO RUSIT CEMO VAS. ZBOG TAKVIH KAO VI IZ SDA I KOMENTARA KAO STO SU OVI IZNAD, postalo je sram biti bosnjak musliman. Mozete samo u svoje ime govoriti al nikako u NASE IME. Svako za sebe travu pase.

Bosna Bosancima

Peđa vrijeme je da priznaš da tvojoj Našoj stranci Bosanci daju glas. Bosanci su dali glas Srdjanu Mandiću. Istovremeno kaznili su DF, jer se udljio od probosanske politike i postao privjesak nacionalista

/ Najnovije