Ko se mora odreći 'titule' načelnika/gradonačelnika ako želi osvojeni mandat na izborima?

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reuf

Ako je gradonacelnica ponijela listu i dobila povjerenje 10.000 gradjana da ih predstavlja u kantonalnoj skupstini, prevara bi bila da odustane od mandata i ostane gradonacelnica. Ako je cilj bio da na svoje ime prikupi glasove da bi usli oni za koje tih 10.000 nije glasalo, to je cista prevara i obmana. To nije ok. To je isto 2018 uradio Efendic, i ovaj put isto vazi i za njega koji je osvojio preko 18.000 glasova. Ti ljudi su glasali za njega a ne za neke druge iz strane i tih 28.000 sarajlija u skupstini zele sa vide Benjaminu i Semira. Ako ne budu, onda su obicni lopovi i prevaranti. Dobro su znali sta gube stajeci na listu.

Reufov jaran

A sta je sa Campare? Odnosi li se ovo na njega. On je ministar FUP-a. Moze li sad on na dvije funkicije? Ako neko zna, da ostavi komentar.

/ Najnovije