KO SDA: Zločin na Kazanima nije počinila Armija RBiH - već odmetnuti pojedinci

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hah

Zločin je zločin. Nije potrebna relativizacija u smislu da se ne zna ko je to uradio, ako se već zna. Treba napisati ko je i šta uradio. Valjda se toliko može.

hah

Zločin je zločin. Nije potrebna relativizacija u smislu da se ne zna ko je to uradio, ako se već zna. Treba napisati ko je i šta uradio. Valjda se toliko može.

Nisam@Robot

Zlocine na Kazanima su pocinili pripadnici iste one Armije u kojoj sam i ja bio. Dok su neki pripadnici Armije cuvali Srpske Crkve neki njeni odmetnici, kukavice, sramote za casnu uniformu Armije Bosne i Hrcegovine su ubijali gradjane Sarajeva Srpske Nacionalnost, bilo je tu cak nekih koji su bili pripadnici Armije BiH. Da stvar bude jos odvratija neki od njih su sahranjeni na Kovacima. Mušan Topalović Caco poćiva na mezarju Kovaći uz Aliju Izetbegovića kao šehid, a ne kao Zlocinac.

dP

Zar ovakve izjave nisu kažnjive zakonom ?

Rimtutiuki

I genocid u Srebrenici nije pocinila VRS vec odmetnuti pojedinci

Da

I genocid u Srebrenici nije pocinila VRS vec odmetnuti pojedinci ka Rimtutiuki Genocid nije ubiti ljude koji su ratovali i nosili oružje! A ovi u Srebrenici, jesu! Da je bio genocid, pobili bi i žene i djecu, kao što ste vi, muslimani radili!

mikiliki

I genocid u Srebrenici nije pocinila VRS vec odmetnuti pojedinci ka Rimtutiuki Genocid nije ubiti ljude koji su ratovali i nosili oružje! A ovi u Srebrenici, jesu! Da je bio genocid, pobili bi i žene i djecu, kao što ste vi, muslimani radili! ka Da<< E vidite,sad dolazimo do toga da ako mi imamo neke članove naše časne Armije RBiH,koje da nije bilo pobili bi nas sve,koji su bili ogorčeni onima šta se dešava nad građanima Sarajeva odlučili da se svete.I mi smo te zločince prije svega imenovali,osudili neke i ubili,i priznali to i to,i sad se želi podcrtati da svi vojnici ARBiH moraju ispaštatati zbog zločina pojedinaca.A u Susjednim nam državama imamo zločince koji su uradili užasne zločine,koje su susjedne zemlje krile godinama,koje glorifikuju,koje i dalje smatraju herojima.E tu su naše razlike,velike razlike,svako normalan kad sve sagleda vidi ko je kakav i ko šta priča,radi,a šta s enameće.

Blue

Ako su osudjeni pripadnici armije BiH, onda je jasno o kome se radi. To o odmetnicima okaci u sobu.

Tira sa Maximira

A gdje je svilanovićeva ogovornost za genocidne aktivnosti iz oblasti "Kazani" pored splavova na Dunavu 2021-e ?

/ Najnovije