KO SDA: Problemi s isporukom gasa samo tokom agresije i za vrijeme Trojke

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Za Trojku je najpametnije da podnesu kolektivnu ostavku. Nesposobna vlada DIF-ovaca sa Fortom na čelu davno je pokazala da su im organizacijske sposobnosti ispod nule. Njihov nerad i nesposobnost plaćaju građani KS u ovim hladnim zimskim danima, cvokotanjem po stanovima !

Guest

pozivam Sda da prestane sa sabotiranjem vlade kantona i da puste ljude da rade svoj posao a rade ga posteno,kvalitetno i uspjesno kako ga svaka sda vlada nije uradila u zadnjih 20g. U stanju su sve uraditi samo da sruse postojecu vladu pa i da zrtvuju geađane sarajeva i onemoguce normalnu nabavku gasa i puste da se ljudi mrznu na ovim exstremnim hladnocama..Majmune naranđasti prodao si Srebrenicu za opstinu Centar a sad bi da prodas građane sarajeva za vlast.

Gost

Ima li iko od ove Trojke na slici koja upravlja sa KS da je iz Sarajeva ????????????

@gost

Ima li iko od ove Trojke na slici koja upravlja sa KS da je iz Sarajeva ???????????? ka Gost Ma eto sda sastavljena od raje iz Sa.

Zuj

Ista gofna.

Re @Gost

Ima li iko od ove Trojke na slici koja upravlja sa KS da je iz Sarajeva ???????????? ka Gost Ma eto sda sastavljena od raje iz Sa. ka @gost<< Vi botovi Trojke neznate odgovoriti na jednostavno pitanje, a da ne spominjete SDA koliki su vam strah u kosti ućerali !

Bagra sda

Vi uglavnom nikad vise na vlast u Sa. A nismo zaboravili redukcije vode za vrijeme vase vladavine, a da ne pricam o redukciji kulture i svega od kad ste oformljeni kao stranka. I svi dobro znamo da su javna preduzeca, opstine itd. pune vasih primitivnih, podobnih uhljeba.

Hahaha

Psihijatru obavezno!!!!!

Bože dragi

Koja tri nesposobna uhljupa

Ne glumite zivi bili

SDA odlučila da KS drži u ekonomskoj opsadi i sada nudi kontraobavještajna saopštenja na čitanje.

@sda bot

Ima li iko od ove Trojke na slici koja upravlja sa KS da je iz Sarajeva ???????????? ka Gost Ma eto sda sastavljena od raje iz Sa. ka @gost<< Vi botovi Trojke neznate odgovoriti na jednostavno pitanje, a da ne spominjete SDA koliki su vam strah u kosti ućerali ! ka Re @Gost<< Na osnovu kojeg mog komentara si zakljucio da sam bilo ciji bot???

@sda bot

To sto ne podnosim nacionaliste bilo koje vrste i kritikujem lopovluk znaci da mislim svojim mozgom.

Po

KO JE VAS 30 GODINA PREŽIVIO NI PAKAO MU NIJE NEUGODAN !!! VI SE NAŠLI PRIDIKOVAT , HA HA HU HU HA HA HU HU

071

Iz ovoga se samo može zaključiti da je problem sa snabdijevanjem gasa napravljen u SDA kuhinji. Ipak se treba preispitati ugovor sa tokom preko Turske, kao i uloga raznih mešetara, uključujući one iz Srbije, koje je SDA uvalila tokom zadnjih 25 godina. I svakako bi malo trebalo pretresti cijelu priču sa energetikom, kao i rad preduzeća poput Sarajevogasa.

Re Bagra SDA

>>Vi uglavnom nikad vise na vlast u Sa. A nismo zaboravili redukcije vode za vrijeme vase vladavine, a da ne pricam o redukciji kulture i svega od kad ste oformljeni kao stranka. I svi dobro znamo da su javna preduzeca, opstine itd. pune vasih primitivnih, podobnih uhljeba. ka Bagra sda<< EVO danas imaš vode i plina koliko hoćeš goveče NS-a smrdljivo !

@re bagra sda

>>>>Vi uglavnom nikad vise na vlast u Sa. A nismo zaboravili redukcije vode za vrijeme vase vladavine, a da ne pricam o redukciji kulture i svega od kad ste oformljeni kao stranka. I svi dobro znamo da su javna preduzeca, opstine itd. pune vasih primitivnih, podobnih uhljeba. ka Bagra sda<< EVO danas imaš vode i plina koliko hoćeš goveče NS-a smrdljivo ! ka Re Bagra SDA<< Ti opet istu suplju po cemu zakljucujes da sam bot argumenti??? A za razliku od tebe ja razmisljam svojom glavom kontas???

zeleni papkari

sdaovci, hljeba imali a nemali ga cime kidati

nasvasta

SDA SBB leglo nepotizma uhljeba sa diplomama iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake najveći proizvođači nepravde prema sopstvenom narodu a posebno borcima i omladini sa diplomama realno dobivenim SDA SBB ASDA neprijatelji borcima omladini i čestitim radnicima.

istina

Nije fer da toliko lažete, a ovamo VV. Pa trideset godina terorišete Šeher, o krađama , prevarama i nasilništvu i da se nepriča. Mrš stoko, u Šeheru vas nema više!

Jole

Ima li iko od ove Trojke na slici koja upravlja sa KS da je iz Sarajeva ???????????? ka Gost ima eto Sefik Dzaferovic ili selmo cikotic

/ Najnovije