KO SDA: Nisu naši kadrovi uticali na izbor glavne kantonalne tužiteljice, već NiP

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objaaaaavio

On je to sve objaaaaaavio..... na faceeeeboookuuu...... objaaaavio on.....derogirao.......dezavuisao..... Dalija imala Long Covid ..... ona se izbooorila s Covidom...... Kiana Aja se upiiiškila..... On objaaaavio...... Ona pametnaaaa..... On pošteeeeennn.... Moraalista....... On i Ejub Kučuk znaju koja teraaaapija treba protiv Corooneee..... Objaaaavili sve....... Postavio debila sa završenim sklekovima i čučnjevima za ministra privrede kantoooona..... objaaaavio..... sve objaaavio on.....na Faceeeboooku......

Www

UDRUZILI SE DINO I FAHRO...

Sda muljatori

Koje jeftine manipulacije i spinovi. Je l vi stvarno mislite da smo mi neuki i nepismeni, bez mozga??! Da se bogdo protiv svojih koalicionih partnera Covica i Dodika borite tako grcevito...ali ne. Vama je gori Konakovic jer vam je "uzeo" KS.

Sarajevo1

Ovaj Dino predstavlja veće zlo od svih truhli SDA kadrova zajedno

chim

Najveći problem ovog Grada i ove zemlje upravo i jeste to što su alternativa zločincima iz SDA ovi ljigavci, debili i pohlepni nepismenjaci poput ovog degenerika i raznoraznih Forta, Ćudićki i ostalih retarda..... TO je pravi problem....Slično je i na drugim stranama BiH, Dodik nema adekvatne alternative, kao ni onaj kockoglavi lopov s porodičnim grbom, koji je i nema nikako.....jbg...

ccc

Žestoke borbe za kanton...krpelji odsranjeni sa budžeta. Neš' se oglašavaju zadnjih 6 mjeseci što nisu od 1996 pa do 2020. Kmeee, kmeee...nismo mi!

/ Najnovije