KO SBB: Zašto se ignorisalo upozorenje Energoinvesta, očekujemo rješenje

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XE

Nesposobna vlada KS da se povuče. Ovoliku količinu nesposobnosti jedne kantonalne vlade nikad nismo imali !

Po

Ministar energetike SBB o čemu prilivoda Fahroo priča ???

nasvasta

Ko se javlja haha koja budala od bosanaca dade podršku ruka mu se osušila ovu stranku zakonom zabraniti.

Guest

Ovaj ko kobac.Unina se...fino mu...a onda izroni da bi ko nesto rekao. sto ti ovo ne rece tas nego sad. isti si ko i ovaj i onaj i svaki. suti bolje ti je.

Bagra sda

Ko se javlja haha koja budala od bosanaca dade podršku ruka mu se osušila ovu stranku zakonom zabraniti. ka nasvasta Zajedno sa sda.

XE

@071 Tebe ko da je srbin pravio koliko lažeš. Nešto ti se m:tel-ovci redovno prolitaju pa šalju botove poput tebe da ližu. Nemože Sarajevo voliti i o gradu voditi računa niko kao rošeni Sarajlija. Ovi došljaci samo gledaju kako da omaste brkove i noga. Hebe se njima za narod, lažovčino glupa !

HashimQ

Zato što ste glupi konji!! Pravite se pametni a samo gledate kako da ukradete, i vi i SDA letite, bagro nesposobna!!

071

@XE Misliš kao tvoje Sarajlije iz SDA, Sarajlije u Energoinvestu, Sarajlije mešetari iz Srbije, Sarajlije u Sarajevogasu, Sarajlije u BH gasu, i sve ostale brižne Sarajlije poput tebe, koji nisu vidjeli niti jedan problem do sada? "M:tel koalicija", "Srbin te pravio" - terminologija prigradskog seljaka sa lažnom diplomom i stranačkom iskaznicom. Kuš.

MrziteljPDA

071-čestitam zaradio si svoj NiP sendvič! A sad dođi kod nas SDA-momčina po puno majoneze

071

E moj mrzitelju, ništa ti ne kontaš :).

/ Najnovije