Ko je Nataša Radulović: Pjeva na stolovima, putem vrtića naručivala 300 flaša vina i štoka…

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SNSD forsira transvestite

Prvo Zeljko, sad i ovaj Natash.

Pravda

Pa ista kao predsjednik stranke, o čemu pričamo ljudi? Svi si isti prostaci, lažovi, muljatori, neznalice i pri tome lopovi neviđeni!

Prcoje

Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje (bira)

Bravo

Ovakve su izabrali u ostalom i oni, preko 40%, koji nisu glasali na izborima. Gledajte šta ćete plaćati sledeće 4 godine.

***

***

Tako je

Pa ista kao predsjednik stranke, o čemu pričamo ljudi? Svi si isti prostaci, lažovi, muljatori, neznalice i pri tome lopovi neviđeni! ka Pravda Ma ja nisu oni kao naši u FBiH od Novalića pa...

Jole

Izgleda kod njih je sto bolje drzis mikrofon bolje prolazis na listi...hahahahha joooj koji krkanluk

Neopjevana...

....seljancura sa dna kace, kao i njen uzor.

***

***

Lila

Jel skinula OPANKE

Da tako

>>Izgleda kod njih je sto bolje drzis mikrofon bolje prolazis na listi..

GT

Lijepe riječi su ukras!

Tomo

***

***

***

Bijela traka

***

Krasotica

Trofrtaljka !

Guest

Ovo je montirano nije Ovo istina.. Skolski primer naroda hahah

hahahahahahahahaaha

mrznji koja nije svojstvena hriscanima. Daleko vam kuca bila... ka Tomo<< Je l to najbolje sto si mogo prigovoriti? Vrijedjat zenu za fizicki izgled i prigovarat muslimanka za pristojno oblacenje. Cuj zivot provedes zamotan. Jok treba ga provest gola galameci kako ona ima prava i nije samo sex objekt. A sto se mrznje tice, reci mi koje su vjere bili ljudi koje su druge trpali u gasne komore? Koje vjere su oni sto su istri****li cijeli kontinent od domicilnog stanovnistva? Ko je napravio inkviziciju i spaljivo zene? Ko je istri****o muslimane iz Spanije? Ko je vecinu muslimana Balkana istri****o. Nekad su cinili nadpolivicnu vecinu. Ko je istri****o muslimane iz Ukrajine? Ko je brojne masovne genocide proveo po Africi?....

Bosna

Zar nije u penziji sa 71 gidinom života

Gh

I kakve sve to ima veze sa vama u sarajevu i fbih, kako to vas tangira? Ma ja, bitno je skrenuti misli sa toga da vas bakir vec 30 godina uzima lopatom, ali to nije bitno, to valjda treba da tangira ove iz banjaluke?!

Ajd ne pretjeruj.

Prvo Zeljko, sad i ovaj Natash. ka SNSD forsira transvestite &lt;............ Zeljka ima malo specificnu facu, sa dosta muskih crta lica, ali je ipak, bar za moj ukus, dosta zgodna i lijepa zena. Nije to sada univerzalna ljepotica koja se svima svidja, ali je barem interesantna!! To sam uvijek cijenio, da mi culo vida ima malo posla da pronadje ljepotu, ali ju ipak pronadje... :)

Makedonac

Bas je zena simpaticna...slatka

Dobra

Meni je taman za danasnji vakat i ove u Rs, s njima i treba ovako. Eto dobre su ove nase pokrivene i hadzije 😁

Novo

Hshsha pravo lice predstavljanha Dodikya i njegovih satelita

Neki

Kupuju alkohol a neki respitatore preko malinei ko je bolja osoba

Damir

Montaza ljudi, nemoze ovo biti istina.

Laly Li

Pa ista kao predsjednik stranke, o čemu pričamo ljudi? Svi si isti prostaci, lažovi, muljatori, neznalice i pri tome lopovi neviđeni! ka Pravda ...i omiljeni pjevači...

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije