Ko je muškarac koji je psovao i vrijeđao jer je umjesto Tuzle sletio u Beograd

/ Komentari (39)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Sad ce ga genocidasi jos i polomit u smrdiji

vbjkljkl

Znači bolestan, neka ga nabobaju i pošalju kući.

bjhjhlhl

Neće boske, da je zdrav možda. Odluka tužioca u kvalifikaciji dela ukazuje na to da je čovek bolestan.

Damianusdarcus

Avionu slomiću ti krila... da ne letiš ona bi tu bila... joj ako ti uhvatim pilota... lišit ću ga njegovog životaaaaa

Guest

Guest Dalabu to mu je jedina sansa bila da proseta Beogradom od Skadarlije do Terazija pa nadalje da vidi kako se uziva,a ne da lopata stice u Tuzlu. Cijela Tuzla jednu kravu muzla pa se hvali da se sirom hrani.

Guest

Putnik sigurno naucio na biciklo pa ne zna sta je avion i pregled istog na panoramu.

ghgkhj

E sada neka mu je Bog u pomoći ;) izgleda nije bolestan. Podignuta je krivična prijava za izazivanje resne.... i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog saobraćaja.

U pravu

je covjek! Nece da slijece u drzavu Smece!

kkdskk

Pa sada je u postupku pa neka to svoje pravo i dokaže ;)

Jadnik

Zna on vrlo dobro zbog cega je vikao ,ali sad je tek nagrabusio.srbi ce ga strpat u zatvor najmanje mjesec dana s u medjuvremenu ce pronaci da je ubijao cetnike i kukala mu majka ode u zatvor barem 10 godina.

Duduk

Od onog bahatog i nasilne osobe u onom fazonu ja sam stranac meni nemože niko ništa. I sad će se pretvorit u bubicu il jagnje sad će on jadnik zvati Dansku ambasadu jer nema Bosansko pa će malo da meeee meee

KlodY

Čovjek u pravu 100%, ima pravo na mišljenje, protest i da iskaže to javno, kakva rasna mržnja, pa nisu Srbi crnci pa da bude mržnja na osnovu rase.

Prepo

Se papak velikog grada.

jhjajsčč

Pa nije nikakvo čudo ukoliko ovo dešavanje kvalifikujemo kao "mišljenje" da imamo nesporazum u bosni ;)

Najnovija Vest

Upravo su mi javili da ga dvojica Sirijaca karaju u zatvoru.

kikirez

Covjek je izbjeglica,pobjegao od cetnika,vjerovatno ima i stradale rodbine od ovih prekodrinskih.Razumijem njeogovu zelju da ne kroci u Srpiju,ali je pretjerao,samom sebi skocio u stomak.Vidio je kako su maltretirali Iliju Jurisica..

vhjvvk

Jadna mu žena I kćer, valja im sve ovo preživljavati.

kmkcmak

Demon ušao njega kako sočno psuje krst, egzorcist mu treba.

Mosnjooo

Treba turcina nauciti pameti odmah ga bacite kod Velje Nevolje u celiju da ga veljo nauci lijepom ponasanju.

Exorcist

@kmkcmk Uterace njemu Odza DOBRO i isterace ZLO

Aktivac CZ

Recite mu da ponese vazelina,da ne koristimo svinjsku mast,radujemo se dolasku.

Braco

Covjek u pravu...ne zeli u Smrdiju, mozda je na nekoj ratnoj srpskoj listi...

Sudbina

Ajmo interpol prelistavanje.Jaran se usro došao sam po karmu.

Sta je tu cudno! Po mojim saznanjima ima bar 100.000 bosnjaka koji du se zakleli da im noga nikad nece krocit u Smrdiju!!

.

Pilot

Muda PSETU turskom otseci i dati onom Bosancu da pojede da ne jede samo Odzina MUDA

Neko_iz_mase

Covjek je u ratu bio zarobljen od strane cetnika on, brat i sestra, sestru su mu silovali i ubili i brata isto ubili, on jedva prezivio, i ja bi se buni da me neko salje za Srbiju, nije mu niko pogino ali necu da idem u Cetnitet

Cuvar

U Zatvoru pokušavaju 2 Sirijca da mu isteraju ZLO uterujući mu DOBRO.

Pola Horvat

Zna on vrlo dobro zbog cega je vikao ,ali sad je tek nagrabusio.srbi ce ga strpat u zatvor najmanje mjesec dana s u medjuvremenu ce pronaci da je ubijao cetnike i kukala mu majka ode u zatvor barem 10 godina. ka Jadnik Jes jes, kako ne. Da je ovo bilo u USA, upucali bi ga bez pitanja čim avion sleti jer bi se ovakvo ponašanje tretiralo kao terorizam. Al opet vam Srbi krivi i branite ovu budalu zadojenu mržnjom. Nek se žali mađarskoj aviokompaniji, nisu ga Srbi ni zvali ni primorali da sleti. Očigledno da je za nešto kriv, čim ovoliko straha od slijetanja u Srbiju. Tko zna što je radio u ratu.

Gstar

Vec je pronadjeno i objavljeno na tviteru da je upisan u spisak u potocari kao ubijen u Srebrenicu. Kako sad to? Njegovo ime, prezime i datum rodnjenja. Bio pripadnik ArBih 3 godine. Ko zna sta je sve radio.

Salih

Eto sta radi korona vremenom te baci na sisofreniju

Oglo

>>Avionu slomiću ti krila... da ne letiš ona bi tu bila... joj ako ti uhvatim pilota... lišit ću ga njegovog životaaaaa ka Damianusdarcus<< Hahahaha, hvala za ovo vrijeme uz jutarnju kafu.

Leone

Covjek je u ratu bio zarobljen od strane cetnika on, brat i sestra, sestru su mu silovali i ubili i brata isto ubili, on jedva prezivio, i ja bi se buni da me neko salje za Srbiju, nije mu niko pogino ali necu da idem u Cetnitet ka Neko_iz_mase Ljudi, manite se mrznje, glupani jedni. Sad je magla iznad Tuzle kriva za zlocine u ratu. Da je cutao, izasao bi iz aviona i autobusom otisao u Tuzlu. Sad krivi Srbi sto je on lud, odn. paranoican. Sta bi da je obratno? Sta biste da je Srbin stigao y Sarajevo, pa opleo lajati. Samo nekarakteri i necasni ljudi imaju razlicite arsine.

Zrtva srpskog genocida! Zrtva naroda koji je rodjen sa antropoloskom greskom i genetskim poremecajem! Narod od koga okrecu ledja na citavoj zemaljskoj kugli! Izuzetci su zanemarljivi u promilima!

.

Miki juventus

Covjek upravu 100% nije platio kartu za Srbiju da sleti medju Četnike njihov vodja je četnik koi je bio na brdima Sarajeva to jeste Vučko ako su morali prinudno sletjeti sto nesletise u Zagreb naprimjer.Ja ga podrzavam isto bi uradio samo nebi ovoliko psovao ima cestiti srba ali napravio bi haus u svakom slucaju čuj Srbija

Realista

Ne treba se voziti neprofesionalnim avionima. Ima autobus i auto. Sramota šta rade. I ja bih isto uradila samo nebih onako psovala.

Hahah

Treba turcina nauciti pameti odmah ga bacite kod Velje Nevolje u celiju da ga veljo nauci lijepom ponasanju. ka Mosnjooo ovaj bi ga pojeo za večeru velja bi se budio u kosmarima budalo... Vidiš da je čovjek neuracunljiv

NIKOLAKRAJINALONDON

Nije to bas tako sve jednostavno kako mnogi misle. Mozda je coek sahranjen u Potocarima i kako sad Srbadiji ziv na oci da izadje .

@Žrtve

ka Zrtva srpskog genocida! Zrtva naroda koji je rodjen sa antropoloskom greskom i genetskim poremecajem! Narod od koga okrecu ledja na citavoj zemaljskoj kugli! Izuzetci su zanemarljivi u promilima!<< Da kako to da Lana koja je rođena sa greškom uspjela osvojit medalju a vi kao bez mane niste uspjeli osvojiti

Leonidas

Covjek je u ratu bio zarobljen od strane cetnika on, brat i sestra, sestru su mu silovali i ubili i brata isto ubili, on jedva prezivio, i ja bi se buni da me neko salje za Srbiju, nije mu niko pogino ali necu da idem u Cetnitet ka Neko_iz_mase Sto lazes smece smrdljivo. Treba i tebe tuzitiza raspirivanje mrznje. Eno mu se rahmetli sestra javila iz Amerike, kaze da je on 1990 otisao u Dansku. Izbjegao rat, odozgo lajao po portalima i ko zna sta jos. Dezerter. A ti doktoru da vidi imas li mozga.

/ Najnovije