Ko je Miloš Ković kome je zabranjen ulazak u BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muki

Barbari,smradovi,lazovi i čvarak nacija nije dobro dosla u BiH.

istoricar

Kovicu, citajte Latinku Perovic. Mozda nije kasno da i nesto naucite kad vec pretendirate da budete naucnik. Sirota ona djeca kojima ste vi predavali

Habuhabuhabu

Putujući profesor po srpskim svetovima.

.

A meni izgleda baš k'o izdrkotina... Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

Habuhabuhabu

Srpski profesor pošao iz zemlje Srbije u Republiku srpsku da Srbe uči srpskoj istoriji i kako da u njihovom srpskom životu prave srpski svet. I vratili ga sa neke BH granice.

N

To se oformi tajna organizacija koja uklanja neprijatelje jednog naroda i drzave. Ali eto, mi nemamo muda ni pameti.

Ljiljan

Bravo za graničare,tako se to radi u pravnim državama!

Guest

pa sta se cudis sto ti nismo dali da udes LAZOVE IDIOTSKI...DABOGDA TI DRAGI BOG KAZNIO PORODICU ONAKO KAKO LAZES DA OVDJE NISTE UBIJALI...CRKNUCES I TI I TVOJA PORODICA AKOBOGDA...

Žnflhdi

E ovaj ima validnu diplomu! Vidi mu intelektualne face, vidi mu glave!

Habuhabuhabu

Ako mu je naša država zabranila ulazak onda sigurno ima razloga da to uradi i Hrvatska, pa možda i Evropa.

Gost

Ti si jedan kreten bez stida i pameti!

Covjek

Milos Kovic je *

Bergkamp

Ne napisaste razlog zabrane ulaska...

A gdje je razlog zabrane? Bosnjacka mrznja prema svemu srpskom!

Sda osmica zvani 10 laznih diploma iz pritvora zajedno sa bosnjackim kadrovima zabranjuje ulazak svim nemuslimanima i neistomisljenicima u bih. Ako to nije dokaz da je ovo bosnjacka drzava i da su sda kadrovi sve pitaju, ja ne znam sta je. E zato ce se i raspasti.

/ Najnovije