Ko je Marin Vukoja, jedini kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH iz Federacije BiH?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

***

***

***

BiH

***

Haha

***

Miki

***

Take beer!

***

a jel on priznaje lažni

***

Ivonka

***

Nadimak...

***

Panzer

Čuj nema iskustva,a Palavrićka iz SDA nije ni ona imala iskustva pa je bila hanuma i dobra je a tek reisu ihhh

***

***

Jass

Treba biti posten pa priznati da su palavricka i ceman, direktno iz sda, sa pozicije potpredsjednik stranke postale sudije ustavnog suda! Cemu onda ovolika frka sa vukojom? To je mjesto sudije iz reda hrvatskog naroda! Ko treba da bira? Nisam za to da biraju sebka, sebkin mali asim, cakijas, kockar, frljo, lendo i skaka! Nisam definitivno!

Ibn Sin

***

Eugen Savojski

Sada ide ukidanje kantona. Pod time se misli na naziv. Od sada će biti županije

Derim

E sad ce covke moci slobodno nastaviti sa pljackom i otimacinom.

Derim

Sada ide ukidanje kantona. Pod time se misli na naziv. Od sada će biti županije ka Eugen Savojski E hajde Eugene , po*****j mi ga njezno.

tuner

Novinaru, šta ti znači ova rečenica "Ni ovi sudije koje su sada na poziciji, kao ni oni koji su već bili iskustva."???

Koko

Ko o čemu, . o poštenju.

/ Najnovije