Ko dozvoljava ponižavanje BiH: Zastava entiteta iznad zastave države!?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zivotinje laju prijete svaki dan mi sutimo dokad vise trpit ove zivotinje zlocinacke

Takvo ponizavanje mogu ciniti samo pripadnici genocidnog naroda ciji je genetski kod prirodno ostecen, narod od koga glavu okrece citav svijet! Biden ih je stavio na listu prioriteta za poravnavanje!

.

Mozete

nam pusiti qurac na ruralnim djelovima Bosne i Hercegovine, glavni grad drzave drzimo u svojim rukama!

Ja ima neku krpu... crveno....snijeg nebo Tako neke boje, nisam siguran za raspored tih boja. ... Kada moju ljubav, moga psa izvedem u šetnju, poslije mu šapice očistim. Fino očisti, nije loša za te namjene

Valter

Ovo sam nedavno vidio i mislim da se to treba mjenjati jer rs je u drzavi Bosni i Hercegovini a ne obratno

Valter

Krivi su najvise politicari koji je ne postuju svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu koja je priznata od citavog svijeta kao nezavsna drzava,dosta je kriv i sud zasto se ne pokrene tuzba protiv ovakvih ponizavanja drzave.

Sss

OPOZICIJO, STO I I VO NE KRITIKUJES, NE SMIJES .

Pujdo volim te

Ja ima neku krpu... crveno....snijeg nebo Tako neke boje, nisam siguran za raspored tih boja. ... Kada moju ljubav, moga psa izvedem u šetnju, poslije mu šapice očistim. Fino očisti, nije loša za te namjene ka ♤ Divno što brišeš tom krpom šapice svojoj ljubavi ♡♡♡♡ Jel toj svojoj ljubavi pjevaš cmok cmok ljubi seka

@Ljiljan

Bosanac; A ti nemoj više trpit pa kreni stiglo je proljeće

Gost

Ovoliko komentara punih mržnje radi komada krpetine čiji izgled nije odredila vlast u "državi BiH". Pa kakva vam je to država koja nije napravila zastavu i Ustav i ima stranog guvernera (OHR)?

Guest

Guest Jadni oni psihijatrijski slucajevi. BiH zastava se viori na East Riveru,a njihova po sumama.

Леми

Каква "држава" таква и застава. Тробојку је изњедрио српски народ кроз вјекове борбе за слободу од окупатора и домаћих издајника, а босански муслимани (од 1463. године подрепаши сваког окупатора - домаћи издајници), заслужују овај одшпрдак од заставе коју је цртао неки нижерангирани службеник ОХР-а.

TNT

Koliko ima drzave u RS_u taman toliko ima i zastave BiH. Nista cudno, mozda bi trebali biti sretni sto je mozemo uopste i vdjeti na ulasku u BiH. na granicnim prelazima u kojima se ulazi prvo u RS.

/ Najnovije