Ko će formirati vlast na nivou FBiH: Konaković otkrio šta je dogovoreno HDZ-om

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja oduvijek smatram da Dino nije los.

Ovo, naravno, relativno, jelte, koliko politicar moze ikako bit nelos. Jedno je sigurno. Bolje NiP nego SDA, bolje Dino nego Bookir.

Koel

Kakav je ovo *** nema dalje dno dna za vlas bi rodjenu majku prosao u federaciji ima 6 poslanika a sda 27 pa gdje je tu logika ovo sve treba rastjerati ali ko se zadnji smije zna se

Trboje

Možda je malo trebao poslušati novinara Avdu Avdića. Svi se samo borite za svoja mjesta a ne za narod.Ne postujete ni glasače koji nisu glasali ni za kakve osmorke devetorke nego za pojedinačne stranke. Gadite se više svima sa svojim suludim računicama i ličnim obracunima .

Boze sacuvaj

***

Ljiljan

Šupa k prvo vrati pare koje si pokro od KK BOSNA dok si bio u sda i sa tim parama si napravio stranku!!

Zna se

Dogovorio treci entitet

Ado

Lijepe riječi su ukras

Ivica

Lijepe riječi su ukras

Ado

***

Ivica

***

Miki

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije