Klupko se odmotava: Rimac ima 48 sati da donese odluku o novom direktoru KCUS-a

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balasevic

Ovo je jedna obična kasaba. Pričamo o državotvornosti, nekoj strukturi i svijesti, a ovi frikovi poput Gavrana i Izetbega su pokazali koliko smo jedna obična kasaba. Hvala vam, seljacine.

SDA Glasac

Covjek pravi elektricna auta i nema vremena da se bavi KCUS-om.

nasvasta

Goli otok bi bio mali za ove naše političare.

Gost

Po kojem je to zakonu bilo koji ceftifikat jaci od postfiplomskog studija? Samo pitam!

Mare

Sta bagra radi medjusobno,profesorica je još i dobro prošla.

333

@Mare Koja profesorica? Ona sto je studirala 12 godina sa prosjekom jedva preko 7? Koja nikada nije magistrirala? Koja je za vrijeme specijalizacije u Sarajevu drecala u Istanbulu? Jel' ta? Koji si ti mozak pa se divis polusvijetu. Vjerovatno u zivotu nisi imao kontakta sa nekim istinskim profesorom ili strucnjakom. Da mi je pet minuta da takvim udjem u mozak, pa da vidim gdje je nastao kurslus. I ne brigaj, doci ce i na "profesoricu" red. Mislis da ce Sarajevo da oprosti onolike pobijene pacijente, teror, strah, nemar, korupciju, i unisten zdravstveni sistem? Nece.

Tatar

Taj Rimac uopšte nije nesposoban. Mi smo nestrpljivi.Covjek samo čeka ko će dati vise

/ Najnovije