Kljujić: Duboko sam razočan, ostali su mali fašisti...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibro Dirka

"Ovo što je ostalo na vlasti to su mali fašisti, izdajnici, nema zdrave pameti", Bravo, Kljujiću, konačno neko da jasno i glasno kaže ko su i šta su Kakir Izmetbegović, Sejdo Komšić, Šefik El Mudžahid Džaferović, slonica Bisera Turković, Selmo sexy Cikotić, Denis gatačka pobjegulja Zvizdić...

SA

E baš si ozkrio Ameriku mi tp baš nismo vidjeli dok nam ti ne reče

Sarajlija

Prokleti Alija Izetbegovic je zbog komocije malog pasaluka koji je ostavio svojoj porodici zrtvovao jednu BOSNU i bOSNJAKE KOJI SU U NJOJ ZIVJELI,PODIJELIO JE I POTPISAO PODJELU I TAKO POSTAO NAJVECI IZDAJNIK U ISTORIJI.

Padobranac

Davno podijeljeno. Federaciji 51%, Republici Srpskoj 49%, muslimanima 4 kantona. Tako je Alija potpisao u Dejtonu. Jedino Bakiru nije jasno da je BiH podjeljena.

vb

Lijepo rečeno. Mali fašisti. Baš kao ovaj "Padobranac" .... maleni fašisti i veliki degenerici ....

miki

A ustaša kčjujuć je antifašista, terajte se bre u peršun :)))

miki

Apropo profesora ali vi iz sapne niste marili mnogo za tln ;)

Axa

WoW jesi provalaaaaaa..... i pametaaaaaaan..... bre ......

Axa

E joj jesi šega ..... grohot grohot ....vraže jedan mali ....

miki

Jelde i ja nešto konta ono baš amele mi moje ;)

miki

Ko historija u bošnjaka pa i više ;)

Historicar

Drage moje mujice, tzuno je da nakon 26g od Dejtona jos niste skontali da vasa BiH pocinje oko Kozije cuprije i zavrsava u Dobrinji. Ako se ne smirite, i to ce te da izgubite...

nasvasta

Kriminalci koji truju fašizmom nacionalizmom stoku sitnog zuba koja im bez pogovora vjeruje

H

koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

Cc

Koga boli quratz sta kaze ovaj alijin hrvat sa halal certifikatom?

/ Najnovije