Kico: Ovo nije samo vježba, moguće je i razmještanje na terenu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plavi

Zamisli... Komšić je “REAGIRAO I OBAVJESTIO”... on je “obavjestio” Amerikance... a ovi bolje od njega znaju.šta se događa u BiH.

Plavi P.S.

Jao, Komšiću ratniče za svoju BiH GDJE SI BIO kad je napadnuta BiH..? Jel znaš kad i gdje je napadnuta.? Gdje.si bio ratniče kad je Ravno sravnjeno..? Gdje si bio kad su muškarci mučeni i KLANI? Gdje si bio kad su žene i cure SILOVANE i mučene..? Daj mi jednu tvoju javnu izjavu tih dana..? Neee... nije te bilo da braniš svoju domovinu. JA..JA.. Ja sam je tad branio. A ti si sjedio u toplom stančiću i govorio da to nije tvoj rat, da neće doći do tebe, jer je to dolje negdje daleko na jugu. ETO, kakav si borac bio za svoju građansku BiH.. Ti si odlikovan jer si se sakrivao prvih dana, a Ja... ti bi mene u Hag poslao jer sam možda ubio kojega agresora na tvoju BiH..KOJU NISI BRANIO..nego sam je JA BRANIO.

Karrabaja

Gdje je ovaj srušnjak prie analiziro.šta je predvidio 90e.:)

Gost

Kada se sutra vjezba zavrsi i policija se vrati u svoje stanice hoce li ovaj kvazi strucnjak sa PTSP i dijagnozom paranoicne sizofrene mentalne bolesti pojesti ovo sto je posrao, javiti se opet u medije i reci "izvinjavam se, ja sam zapravo pravo glup i sve informacije dobijam klikajuci po telefonu i ispijajuci kafe sa jos vecim idiotima".

hrkljus

U septembru ´91 (pola godine prije pocetka dejstava) u dolinu Neretve je doslo oko 20 000 rezervista iz Srbije i Crne G. Obruc oko Sarajeva je postavljen u jesen 1991. Sve se desavalo pod izgovoro da se radi o vjezbi. Vjezba je potrajala prilicno dugo... sa katastrofalnim posljedicama.

Leone

Onaj ko pita ove 'strucnjake' sta misle o tekucoj situaciji je mentalni bolesmik jer namjerno potpiruje strah i zabrinutost. Ko ima sta da kaze neka kaze onima koji bi trebali da rjesavaju situaciju. Ljudi, dosta nam je rata, dosle su nove generacije, jel' treba da i njih 'zavalimo". Nema pobjednika nikad, samo uzas, pokolji, pogibije i grobovi. A zemlju niko sa sobom ne ponese na Onaj svijet.

Pasivnost

Ko se branio taj se odbranio. Ko se nado u vlasku milost, fasovo je.

Bosanac

Dajte nam oruzje da se branimo od ovih srpskih poganih zivotinja

mujaga

Ha ha,ko kad se mala djeca posvadjaju pa ode javiti tati.Tako i federalci,odmah se tuzakaju Amerima virusima citavog svijeta.A i citav rat je bio pod uticajem Amera na njihovoj strani

Ustahije domobranic

Jednom sam iz zagonio iz Mrkonjica mogao bi opet ,kukavice tada bile a ni danas nisu jaci.

/ Najnovije