Kico o uspostavi ruske ambasade: Nova ofanziva na BiH je počela

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Nova ofanziva na republiku srpsku je pocela kad je savjet bezbjednosti un ponistio mandat šmitu a bih i amerika i dalje smatraju da je on legitiman iako NIJE. To nije demokratija nego dikatura i pravo jaceg tj. amerike. Dole bih dole ustav bih. Smrt fašizmu!

@Miki

Fašizma već ima dovoljno u RS-u a biće i smrti izgleda zato oprezno sa željama.

Pop

SPREMTE SE SPREMTE...

Ako

Ruje dojdu u B Luku,nek se pripreme tamosnje zene.Bice zabava ko u BG-u 45-te.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Amir

Haman cemo da zavrsimo ono sto smo poceli. *** nas Dejton 95

307 Alka 27 Oluja

SPREMTE SE SPREMTE... ka Pop ...spremni i za treće slavlje svake godine.

Bosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci poturčeno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli uopšte da ga priznaju, zato jer su oni svoj red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze! Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije jer su je branila i katolička braća talijani i austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo udžbenici? Znate li da na Blajburg sa Ustašama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, koji su radili bratsku NDH. Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi, tog Hrvatskog cvijeća? A koje onda uvenu i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i onih muslimana ubijenih na Blajburgu?

Fratri

bjehu Bosnjaci katolici,tada nije bilo Hrvata u Bosni,ko ni Srba.

Objektivan i nepristran

bjehu Bosnjaci katolici,tada nije bilo Hrvata u Bosni,ko ni Srba. ka Fratri A jos stoljece prije, bijehu u Bsni SAMO Hrvati. Pa se kasnije da se otmu hrvatskoj glavnoj struji i ostvare kakvu-takvu autonomiju nazvase drugim imenom, a usput i katolicku religiju zamijenise na neko vrijeme bogumilskom... A da situiramo vremenski, tada je Muhamedov caca razmisljao da li da ga napravi ili jos da saceka koji mjesec ;-). Dedukcijom, Islam tada jos nije postojao. A Hrvati jesu. Zivio ti meni!

***

***

ja sam Bosanac a ti smece

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci poturčeno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli uopšte da ga priznaju, zato jer su oni svoj red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze! Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije jer su je branila i katolička braća talijani i austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo udžbenici? Znate li da na Blajburg sa Ustašama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, koji su radili bratsku NDH. Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi, tog Hrvatskog cvijeća? A koje onda uvenu i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i onih muslimana ubijenih na Blajburgu? ka Bosna mars gnjido krezava zelena ebo li te busuladzic, ti sebe nazivas bosancem a u stvari ti si pravi primjer ustaskog cvijeca... bilo je takvih i 92-e ali smo se znali obracunati sa njima... a u oktobru vam je finalna metla

Професор

У бившој СФРЈ једино је Либијска Џамахирија имала амбасаду у Сарајеву што се испоставило да је то био пункт за увоз муџахедина и терориста који су извршили агресију на Србе и Хрвате у БиХ!

/ Najnovije