KCUS pozvao Vranića na sastanak, on poručio: Sastanak je ujutro, ali u Ministarstvu

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BA

Trebas Vranicu ici na KCUS da se sam uvjeris kakva je situacija tamo , a ne da okolo siris orkestrirane lazi iz M:tel koalicije !

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Vidi li se svjetlo u tunelu

na putu mladih muslimana?

Slava Storonci

@VI JESTE UBICE!, Nemoj tako, nikome se vi niste ogadili kao narod. I dalje ste vi simpatični bosanci, inteligentni i marljivi, vrijedni svakog poštovanja. O svemu ostalom bih s tobom mogao razgovarati uz kafu, sve bi se dogovorili za manje od pola dana. Svako dobro!

Dea

E Vranicu, crni Vranicu, na niske grane spao si. Dinokiiju tron drzis, umjesto da ljude lijecis.

Slava Storonci

KCUS? Koji bezobrazluk.

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

KCUS

Imali ova vlada kontrolu nad mup ks da udje vise sa inspekcijom u ovdje u KCUS da vide sta se desava

Lilith

@VI JESTE UBICE!, Nemoj tako, nikome se vi niste ogadili kao narod. I dalje ste vi simpatični bosanci, inteligentni i marljivi, vrijedni svakog poštovanja. O svemu ostalom bih s tobom mogao razgovarati uz kafu, sve bi se dogovorili za manje od pola dana. Svako dobro! ka Slava Storonci Šta ti radiš uopšte ovde?????

vb

Ma koja je poenta da Sipa, Policija, bilo ko UĐE u KCUS? Kakva potreba postoji za time? Mislim da je KCUS samo kolaterala i nakaradni produkt onog zla koje nije direktno u KCUS-u. PRAVO ZLO, PRAVI GNOJ i GLIB morala, karaktera, ljudskosti ne ŽIVI u KCUS-u. Svi znamo gdje je centar i mozak tog ZLA. Na Poljinama. U Predjsedništvu. U Centrali zločinačke sekte SDA. Ulaskom u KCUS bi se stvari samo izrelativizirale do beskonačnosti. U KCUS-u ipak rade i ginu desetine, stotine vrijednih i moralnih ljekara, tehničara, sestara, radnika i radnica koji su tamo pritvoreni, ucijenjeni, pritisnuti da šute i svojom šutnjom budu, htjeli to ili ne, dio neke imaginarne cjeline koju zlikovačka akušerka koristi kao paravan za svoj „rad“ i „potrebu postojanja“. Prepadnuti, ucijenjeni pitanjem elementarne egzistencije, maltretirani, na sve načine mučeni i poniženi ljudi. Svi mi znamo dobro, evo već 30 godina, NA KOJOJ ADRESI ZLO STANUJE! I OPET SVI ĆUTIMO. Mislim da je DOSTA ĆUTANJA!

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Paok

Providni ste. Izmisljate aferu da prikrijete MTEL skandal, izdaju Bogicevica, surovanje sa UZP Marickom i niz drugih skandala. Procitala vas je raja. Ovim se jos vise uvaljujete u susramlje sto bi Vas Vozd Forto rekao.

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

vb

SVAKI ČOVJEK U OVOJ ZEMLJI S KRAVATOM JE DEKLARISANI ZLIKOVAC ILI LOPOV. SVAKOG ČOVJEKA S KRAVATOM GRAĐANI TREBAU LINČOVATI NA ULICI. ONDA ĆE SVIJET UVIDJETI DA JE DOGORJELO DO NOKTIJU OVOM SLUĐENOM NARODU KOJI JOŠ UVIJEK OVDJE ŽIVI. TRI MILIONA LJUDI KOJI NIZAŠTA NISU KRIVI I KOJI SAMO ŽELE DA ŽIVE I RADE JE SLUĐENO RADI NEKOLIKO STOTINA ĐUBRADI S KRAVATAMA I INTERESA NJIHOVIH FAMILIJA I POLTRONSKIH PRIJATELJA. TEK TAKO ĆE SVIJET MOŽDA URADITI NEŠTO, BILO ŠTA. DRUGOG RJEŠENJA ZA OVU ZEMLJU I OVO DRUŠTVO JEDNOSTAVNO NEMA.

vb

Z L O živi na Poljinama. Porodica Čaušesku je najveći krivac za 90% smrti u Sarajevu, od 1992 godine.

Selotejp

Ne vidim razloga da se sada nadmudruju ko će kome otići. Vjerujem da je lakše Vraniću nego ovima što će ih biti preko 20. I ovi ne mogu napuštati posao kad hoće kao Vranić. Teške optužbe se koriste kao oružje pa ako se pokažu tačnim treba neko da robija a ako su lažne opet neko treba da robija.

Pro ratio

Nisam ljubitelj ni Vranića, ali u ovom slučaju se zna hijerarhija. Ministar je iznad direktora bolnica, klinika i domova zdravlja i on saziva sastanak, a ne direktori. Ako već hoćete po protokolu i hijerarhiji.

Handrija

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

miki

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

dino konakovic-novi fikret abdic!

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Dr Arsla

Danas mislim jedno, sutra mislim drugo: https://www.youtube.com/watch?v=D-CRR3aGBaE&t=1s

šta sad

jesu li pacijenti u munistarstvu ili na ukc,ne glumi već radi

/ Najnovije