KCUS će platiti više od 100 hiljada KM firmi koja se povezuje s porodicom Dodik

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ko će kome nego svoj svome..

To je TROJKA oddlucila ane Sebija Izetbegovic?!

ZNA se ko je vlast u KS i ko upravlja svime, pa tako i KCUSom?!TROJKA je dala i Mtelu da upravlja ostatkom kantona, cemu ovakav naslov i ovakav tekst "novinaru"??!

Mediji u BiH sire i objavljuju informacije ili - dezinformacije?!

Pa zna se ko vlada kantonom Sarajevo?Ne moze se nista uraditi bez njihovog aminovanja?Vlada nazove i naredi, jasno kao dan.Kakva je ovo dezinformacija i zaludjivanje gradjjana?

Dado

ZNA se ko je vlast u KS i ko upravlja svime, pa tako i KCUSom?!TROJKA je dala i Mtelu da upravlja ostatkom kantona, cemu ovakav naslov i ovakav tekst "novinaru"??! ka To je TROJKA oddlucila ane Sebija Izetbegovic?! Jasno kao dan

epi

opa, napad trolova na zdrav razum, ko je potpisao odluku? hajmo ponovo...

ZASTO SE "NOVINARI" NE POTPISUJU POD TEKSTOVIMA KOJE OBJAVLJUJU?

ZNACI SVAKI HAJVAN MOZE IMATI SVOJ PORTAL I PISATI STA MU CEIF-ANONIMNO?ZELIMO ZNATI KO NAS TRUJE I OBJAVLJUJE NEPROVJERENE INFORMACIJE!

hhaha

ZNA se ko je vlast u KS i ko upravlja svime, pa tako i KCUSom?!TROJKA je dala i Mtelu da upravlja ostatkom kantona, cemu ovakav naslov i ovakav tekst "novinaru"??! ka To je TROJKA oddlucila ane Sebija Izetbegovic?! HAHAHAHAHA CUJ OVOG BOTA TROJKA NEMA NISTA S TIM NAUCI NADLEZNOSTI I NEMOJ DA IZMISLJAS !!!

hahahaha

opa, napad trolova na zdrav razum, ko je potpisao odluku? hajmo ponovo... ka epi potpisao konakovic sebijinom rukom... ja vidio...

braca sda snsd

Gledaj sda botova sto se nakotise cim je upitanju kobila sa kcusa i stranka sda

Lajka

opa, napad trolova na zdrav razum, ko je potpisao odluku? hajmo ponovo... ka epi meni se cini da si jedini ti ovdje trol posto sam sebi lajkujes komentar(e).Nije potrebna "velika pamet" da se opet skonta podvala.Nista KCUS niti bilo koja druga ustanova nna teritoriji KS NE MOZE yraditi bez "naredjenja odozgo"!Ali ,izgleda od ovoliko ljudi samo yi pokusavas biti"pametan"

Konakovicu, i ovdje si aktivan?

opa, napad trolova na zdrav razum, ko je potpisao odluku? hajmo ponovo... ka epi potpisao konakovic sebijinom rukom... ja vidio... ka hahahaha<< Izgleda da je stvarno istina sto se prica po carsiji da ti posjecujes sve ove stranice na kojima mzoes ostavljati anonimne fasisticke komentare konakovicu, da te tome poducio mentor Vojvoda Kojovic, koji je i saam poceo svoju politicku karijejru na stranicama foruma SARAJEVO-X.COM ,kako se ovo smece od portala ranije zvalo.Ali on je bio posteniji od tebe Romanijski kabadahijo Konakovicu (koji se hvali LICNOM VOJSKOM i koji hoda NAORUZAN po carsiji, eto koliko je siguran d aga narod"voli").Bio je posteniji posto je koristio barem u pocetku nikname PREDAGKOJOVIC,tako da smo znali odmah KO pise. A ne ovako kao ti.I de prestani sa tim"samoljakanjem"debilu Konakovicu!

Konakoviceva "taktika":)Samolajkas:)hahahaha

Ko će kome nego svoj svome.. ka Haha Neda se Konakovic, tak vrli facebook"politicar" i razbojnik sa Romanije..de ba prestani saam sebi lajkovati debilu jedan NIPovski!Skontao te narod odavno!

hosemaria

sda i snds su uvijek bili u ljubavi

antibot

To je ta koalicija, koja nas unistava 20 god. sda-hdz-snsd za javnost su neprijatelji a iza zavjese se dog ovakve stvari. Ovo je samo jedna u nizu od hiljadu ovakvih i slicnih stvari koji stimaju jedan drugom i kradu pare napacenom narodu

JA1

ZNA se ko je vlast u KS i ko upravlja svime, pa tako i KCUSom?!TROJKA je dala i Mtelu da upravlja ostatkom kantona, cemu ovakav naslov i ovakav tekst "novinaru"??! ka To je TROJKA oddlucila ane Sebija Izetbegovic?! Jasno kao dan ka Dado<< PA KOLIKO PROFILA IMAS JADO JADNI SAM SEBI POTVRDJUJES. JADNI STE VI SDAOVCI AL DZABA NISTA VAS NE MOZE OPRATI

CC

I šta je ovdje čudno. Sklopili su ugovor prije nego je prointer došao na crnu listu. trojka pokušava doći dojeftinih političkih bodova, a svoj ugovor sa m:tel-om koji je poništen sudskim putem i koliku su odštetu platili m:tel-u kriju kao zmija noge ! KCUS nije napravio ništa protivzakonito !

/ Najnovije