Kasim Trnka o Izbornom zakonu i politici RH: Konačni cilj je definitivna podjela BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Doktore ti niti znaš niti razgovaraš sa Hrvatima i Srbima da bi znao njihov cilj već lupaš i pretpostavljaš. Hrvati i Srbi ne žele posebne države na teritoriji BiH, narocito Hrvati jer nemaju svoju kompaktnu teritoriju a ni Srbi jer ih dosta zivi u FBiH. Hrvati i Srbi ne zele upravo sto ti doktore radis, da Bosnjaci odlucuju umjesto njih, da im govore sta da rade i biraju im predstavnike. BiH u kojoj se o svemu odlucuje kompromisom i dogovorom sva tri naroda i ostalih je BiH koja je sasvim uredu svima.

071

Nije podjela. Kada bi se podijelila, onda više nema krađe i šuplje. To nikome nije u interesu. Jedini interes je da postoje zone (čitaj kriminalci i njihovi uhljebi sa dva osnovne) preko kojih može da se vrši uticaj u BiH, i koje koriste za more prljavih poslova, pranje love, izbjegavanje poreza i populizam u matičnoj zemlji. Takve postavke su raj za mafiju koja vlada Balkanom i bezidejne, trećerazredne političare poput Bakira, Čovića, Dodika, Janše, Milanovića, Plenkovića, bulumente autoritarnih provincijskih mazluma u Srbiji, koje je pregazilo vrijeme.

Mostar

Treci entitet stvari stavlja na svoje mjesto! Pokusali smo iskreno sa vama, ali ste izdajnici i prevaranti i pokazali ste nam da se vise nicemu nemamo nadati. Lijep pozdrav iz Mostara

Koel

O trecem mozete samo sanjati isto kao milokrad o odcjepljenju a za to se mozete zahvaliti njofri koji vas se odrekao u dejtonu za kninsku krajinu i tu je tacka mozete zivjeti tu i nista vise inace cete biti nacionalna manjina od 2022 zeljko predsjednistvo a dom naroda gubi hdz i mozete samo plakati

chim

A Željko Komšić (ili neko sličan njemu, svejedno), dobit će ponovo 350 000 glasova iz Bosne i Hercegovine.

Kasim Torlak

Imenjaće, izgleda da si slijep pored očiju. Sve je u Bosni već podijeljeno, samo treba još formalizirati plijenove triju strana.

Po

Posto radio sa samo pusta gove svadje, chime dragi, pa djed ti nije bio osunecen a ti tako. Ccc

musliman-gradjanin?

To jednostavno nije spojivo. Vjerski fanatici iz “bjelacke” populacije su pod stalnim pritiska dokazivanja svog “islamskog” opredjeljenja u vecinskoj kriscanskoj EU. Islam i EU su nespojivi

Strmpf Gargamel

Jao doktore, nije valjda da nisi skontao sve ove godine da jedino vi muslimani u BiH zelite da zivite u ovakvoj retardiranoj drzavi? Uzas!

Kazi istinu

Konacni cilj milanovica da jos ovo malo preostalih hrvata iz hercegovine preseli u zagreb njima treba ovakvih kadrova kao covic,kristo,colak,bevanda,cavara.....tamo sigurno nebi bili nelegitimni

Da se ne kažemo više

Muslimani ne vole Srbe i Hrvate, to je činjenica! Pa kome onda prosipaju šuplju priču da žele zajedničku državu!? Zar misle da su Srbi i Hrvati retardiranih, da prihvate tu njihovu šuplju!? Srbi su se prvi uvjerili, još '91. kako se prolazi sa muslimanima, a Hrvati, kasnije.

Da se ne kažemo više

Muslimani ne vole Srbe i Hrvate, to je činjenica! Pa kome onda prosipaju šuplju priču da žele zajedničku državu!? Zar misle da su Srbi i Hrvati retardiranih, da prihvate tu njihovu šuplju!? Srbi su se prvi uvjerili, još '91. kako se prolazi sa muslimanima, a Hrvati, kasnije.

marko

***

/ Najnovije