Karić poručila Ćosiću: Neće biti uklonjene spomen ploče žrtvama Sarajeva

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ma da vidimo ko ima mida sa skine bilo koji plocu u gradu ostao bi bez glave

Nisam@Robot

Ma tako je Lutko nasa.!! Samo Hrabro i Ostro.!!

Mjera

Niko ne optužuje cijeli narod nego tadašnju vosku RS-a i policiju koji su presudom u Hagu okarakterisani kao zločinci i izvršioci genocida.

Zong

Bravo lutko!

Bošnjak

Zna se čija su posla.... Konstantno to rade, uvlače nevine i dobre ljude u svoje zločinačke pohode. Ne posustaju od uputa svojih mentora! Samo argumentima i pošteno Gradonačelnice!

Očekivano

Znači u Sarajstanu ništa novo! Očekivano. Sarajevo je zauvijek izgubilo multietničnost! SDA je zatrovala zauvijek taj grad nacionalizmom islamskim! Nažalost to nije onaj nekadašnji grad!

miki

Glupača se zaleće. Odrednica srpski zločinci ne može opstati na sudu. Tužno je šta ste ponovo dobili, mlada pravne struke pa opet pravno nepismena.

miki

Odgovor na nivou laureata šestoaprilska nagrade Brace gumene glave ;)

N.G

Miki de objasni zašto je glupača

miki

Uvredljive generalizacije tipa srpski hrvatski bošnjački itd zločinci ne mogu opstati na sudu. I haški tribunal je sud koji je sudio po ličnoj odgovornosti i za to je imao mandat. Dakle "od projektila ispaljenog sa položaja VRS" je pravno prihvatljivo dok "srpski zločinci" nije ;)

Koel

Pa dajede dosji ti majstore miki pa skini jednu tabli da te vidimo ili bilo ko nema tog suda koji ce se ispostovati da se to skine ni tipa ni policajca da ima muda da dodje pa eto ti miki bujrummm

Sss

BRAVO GRADONACELNICE...

miki

Polako mulac, dođe sve na svoje. Ajde znaj čija će policija biti za 10 godina ;)

Koel

A zlocinci su srpski nisu maraovski tu nema dvojbe sto sto je 95% srba ucestvovalo u ubijanju i razaranju cijele bosne tako je 95 % srba ucestvovalo u rusenju i ubijanju sarajlija tako da je to kolektiv a ne pojedinac i danas isto misli 95% stba tako da je i to kolektiv a nisu marsovci

Koel

miki 09. 04. 2021. u 20:34:08 0 0 Polako mulac, dođe sve na svoje. Ajde znaj čija će policija biti za 10 godina ;) Tata ti je mulac koji te napravio a cijace policija biti zna se ne sekiraj se za to a u ovom gradu vi ste svoju nafaku pokusali i za vas je zavrseno za naredna pokoljenja u njem

@miki

Dok god srbski narod ne osudi te zločince i ne bude ih smatrao herojima i bude ih smatrao zločincima, do tad će biti srbski zločini.

miki

Nije na vama manki da o tome odlučujete, sud će doneti odluku.

Koel

miki 09. 04. 2021. u 20:59:23 0 0 Nije na vama manki da o tome odlučujete, sud će doneti odluku. Sudovi davno donijeli odluku od haga do mesjunarodnog suda pravde gdje je i tvoja srbijca osudjena za nesprecavanje genocida a citav vojni i politicki vrh osudjen za zlocine i genocid kao predatavnici arpskog naroda

miki

Ne treba efendije i nani baš slepo verovati. Kasno je sada za nauku nego ispeei dobro zoger i mrš u mahalu da te pošten svet takvog štrokavog ne gleda ;)

@miki kiki

Čuj sad to, pa sud sve rekao. Znači nije ni na vama da odlučujute. Onda kažu ne taj sud, nego ovaj naš. Eh pravdo imali te? Koliko presuđeni zločinaca srbi smatraju herojima? Koliko Bošnjaci? Ko ne poštuje sud i presude?

miki

Pa ne znam možda da se prijavite za savetnika gradonačelnice, izgleda da je deficitarna sa pravnicima ;)

Koel

Ne brini ti za gradonacelnicu idi na romaniji sadi krompir trebat ce ti

@miki

Turčine, miran budi!!!!

Grad

Kad se priznaju nedjela srpskih zločinaca ploča na Vijećnici će sama spasti

Sss

Turčine, miran budi!!!! ka @miki BILI STE 500 GODINA POD TURCIMA PA SAD SKONTAJ KO SI TI I SVI TVOJI POZNATI I NEPOZNATI...

Pan

Miki, ne može se primitivnim ljudima bilo šta argumentovano objasniti! Fašističko, islamsko jednoumlje je od '91. zavladalo i preuzelo Sarajevo.

Pan

Miki, ne može se primitivnim ljudima bilo šta argumentovano objasniti! Fašističko, islamsko jednoumlje je od '91. zavladalo i preuzelo Sarajevo.

Koel

Bitno da smo se rijesili cetnika koji sada zive po vikojebinama i pokazali pravo lice s kim smo zivjeli daleko vam kuca

miki

Ničega se vi niste rešili. Vi ste samo mahalskom maglom prekrili prostor koji vam ne pripada niti mu vi pripadate. Ništa u istoriji nije večno pa tako ni ta mahalaština nesposobna da organizuje normalno funkcionisanje. Orijentalne manir namaštanih veličina uruši se uvek sam u svom beterluku ;)

Too

Nevezano za temu. Gladam veceras kod Senada. Nije bas najbistriji izraz lica. Prica nako, uopstena, naucena. Al hajd. Nek je mladosti.

miki

Rubni slučaj amele mi moje, dobro napomenu ste.

Koel

2021. u 23:19:40 1 0 Ničega se vi niste rešili. Vi ste samo mahalskom maglom prekrili prostor koji vam ne pripada niti mu vi pripadate. Ništa u istoriji nije večno pa tako ni ta mahalaština nesposobna da organizuje normalno funkcionisanje. Orijentalne manir namaštanih veličina uruši se uvek sam u svom beterluku ;) Dzaba sve al cete pomrijeti u mukama sto grad mozete gledati samo na rzglwdnici i u mukama gdje su bosnjaci 95% tako ce ostati narwdnih stoljwca nista se ti ne sekiraj nego sadi krompir da mozes sta prodati nam dacemo vam sadake da prezivite i vi sumnjaci

Bošnj- na kvarno samo

Pa eto opet vam Srbi pomažu! Dobili ste vakcine, koje vas spašavaju da ne izumrete! Još ćete i to nazvati genocidom, i tražiti da vam se izvinu što su vam dali vakcine!

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1996 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

/ Najnovije