Karić podržala Andrlea: "Uznemiravanju i zastrašivanju građana od strane Kabirija nikad kraja"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Noga

A,može li se tom pacovu dati noga da ide iz BiH,pa nek vrijedja koga hoće iz izraela.

Ko je ovdje lud vise

Izbaciti iz zemlje, on nije građanin naše zemlje

1949

A,može li se tom pacovu dati noga da ide iz BiH,pa nek vrijedja koga hoće iz izraela. ka Noga .- vala baš i liči na pacova sve svoje prangijo ono odvratno ....ne znam i što ga više trpe ...... naćeraj šugu i vozdra ....

Pravo

Molim nadležne da urade sve što moga da zaštite ove divne osobe od napasnika koji teroriše naše sugrađane i da ga protjeraju iz BiH.

Laxative

Trojka kojoj pripada i ova Karićka podržava Čovića koji namjerno koristi ovog krimosa Kabirija da zakuhava unutar FBiH. Ko će ga spriječiti kad drže sve poluge narkovlasti.

Aca

Zionista i fasista Kabiri je nažalost prijatelj Covica kome je poklonio Alminium a Covicu bezmudici iz Trojke ne smiju ništa reci

/ Najnovije