Karić o pozivu Malagurskog: 'Nećete uspjeti u svojim provokatorskim i zlim namjerama'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Simpa je Bendzi, a koliko si ti imala godina *92?

Kad tako fino razaznajes ko je ko, sta je sta i ko je sta uradio...

Fric

Lijepe riječi su ukras

Haha

Bravo Bendžamina, tako se to radi. Kalendarski odgovor!

***

***

***

Kad tako fino razaznajes ko je ko, sta je sta i ko je sta uradio... ka Simpa je Bendzi, a koliko si ti imala godina *92? GENERAL TZV. ARMIJE RBIH VEHBIJA KARIĆ, nije bio isil-gu.ska karić bemdžojka: Grabovica, Uzdol, Kazani, franjevci u Fojnici… Nijedan deterdžent nas ne može oprati...Bivši general Armije RBiH Vehbija Karić opisao je zločine koji su počinjeni nad Hrvatima u mjestu Grabovica. Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili pripadnici Armije RBiH (postrojbe “Crni labudovi”), kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata. Počinjen je 7., 8. i 9. rujna 1993., u selu Grabovici kod Jablanice, u sjevernoj Hercegovini, za vrijeme osvajačke operacije Armije BiH “Neretva ’93”. Cilj te operacije je bio osvajanje područja pod nadzorom HVO-a, od Bugojna do Mostara.

****

*** Nijedan deterdžent nas ne može oprati...

234

ODMAH GA UHAPSITI, PROVOKATOR, NAMJERNO POSLAT DA UNESE DESTABILNOST

Kakve veze koliko godina ona ima?

Kad tako fino razaznajes ko je ko, sta je sta i ko je sta uradio... ka Simpa je Bendzi, a koliko si ti imala godina *92?

Genijalac

Kad tako fino razaznajes ko je ko, sta je sta i ko je sta uradio... ka Simpa je Bendzi, a koliko si ti imala godina *92? ,...........po toj logici bi se zaboravio holokaust nacista, jer, zaboga, nismo bili rodjeni tada. .koji glupson.

***

Lijepe riječi su ukras

Gost_Radio_Sarajeva

Tvrtko srpski kralj, nije više ni smješno.

Glupson je onaj ko sebi stavi nick ¨genijalac¨

,po toj logici bi se zaboravio holokaust nacista, jer, zaboga, nismo bili rodjeni tada. .koji glupson. ka Genijalac .................. Odmah prepoznas wannabe pametan, a zna da nije.... Ne radi se o tome da niko ne moze procitat iz knjiga sta je bilo, radi se o tome da je ona aktivna politicarka koja proziva, poziva, predbacuje, agitira, itd itd, eh TO po meni ne mozes ako nisi prozivio. Ali ne mozes ti nijansu shvatit, ti si ¨genijalac¨, pa je to za tebe previse.

NE SERI NE PRAVI SE PRAVEDNA

gledamo cijelo vrijeme evo nekoliko dana ubijenu zenu u bijeljini kako je zlikovac srpske vojske sutira mrtvu zenu ISTO TAKO SMO GLEDALI ADMIRU I BOSKA U LOKVI KRVI KAKO LEZE MRTVI JUGOSLOVENI BILI ZATO SU UBIJENI vi ste ih lazno svijetu predstavili da su srbin i muslimanka sto apsolutno nije istina oni su bili jugosloveni NISU BILI NACIONALNI NI NACIONALISTI ISTO TAKO KAO ONU MRTVU SUTIRANU ZENU GLEDALI SMO I NJIH NJIHOVE UBICE ISTO NISU U ZATVORU STO ZNACI SLOBODNI SU KAO UBICA ZENE U BIJELJINI GLEDAMO IH SLOBODNE UBICE ZLIKOVCE

KAKO SU SARAJLIJE UBICE GLEDALI MRTVE BOSKA

I ADMIRU U KRVI KAKO LEZE DANIMA SVI STE VI UBICE ubice netrebaju u EU NECE MOCI

JUGOSLOVENKA

Kako ste Admiru ubili nekoliko puta samo zato sto su ona i Bosko bili Jugosloveni i nisu mrzili

/ Najnovije