Kardinal Vinko Puljić čestitao Hanuku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hanuka na radost Pulja a?

Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, 15 koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive 16 kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev. Pavle Prva poslanica Solunjanima 2 glava stih 14.

Leona

>> Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, 15 koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive 16 kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev. Pavle Prva poslanica Solunjanima 2 glava stih 14. ka Hanuka na radost Pulja a?<< Danas je prenos paljenja svijeca iz Jerusalema. Okupljaju se oni koji su prezivjeli Holikaust, bice velika svecanost.

M

>>>> Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, 15 koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive 16 kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev. Pavle Prva poslanica Solunjanima 2 glava stih 14. ka Hanuka na radost Pulja a?<< Danas je prenos paljenja svijeca iz Jerusalema. Okupljaju se oni koji su prezivjeli Holikaust, bice velika svecanost. ka Leona<< Holokaust je nezamislivo zlo. Zar nije malo cinicno cestitat Hanuku pored ovakvih stihova iz Novog zavjeta kojeg prihvata kao BOZIJU RIJEC i mise zadusnice en de ha istrebiteljima jevreja i njihovim katolibanskim nasljednicima? Na obraz mu paganski.

Kuronja

Fuuuj pedofilčine prljavog,koliko je samo taj silovao katoličkih dječaka po raznim crkvenim podrumima?!

/ Najnovije