Kao da ju je Dodik pisao: Djeca u Federaciji već 15 godina uče da je BiH 'državna zajednica'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Sve SDA kadar odobrio tj. toliko su debilni da nisu ni pročitali šta su usaglasali kakve udžbenike.

Miloš

BiH je Federacija, sastavljena od Federacije i Republike Srpske

ma bas mi je svejedno

Kapidzic bi samo da mijesa drek ne bi li se o njemu pisalo. Ostaviti gospodju Kulasin na miru.

Da

Pa i jeste drzavna zajednica, sta je tu sporno.

BiH je protektorat UN i MZ,

BiH je Federacija, sastavljena od Federacije i Republike Srpske ka Miloš ................. sastavljen od Federacije i RS, kako ti kazes.

OMG

Drzava je drzavna zajednica a ne zajednica drzava. Isto kao sto je opcina opcinska zajednica. OMG.. ljudi.. o cemu pricamo.

hadzija

pas *****

To je realnost, svidjalo vam se ili ne

Pa i jeste drzavna zajednica fbih i rs, a 2026. nece biti ni to jer ce se raspasti. PItajte svoje prijatelje amere, ako meni ne vjerujete. Tu je jedino netacno da je bih samostalna, suverena i nezavisna.

/ Najnovije