Kandidat za gradonačenika Zagreba: Dok sam ja bio u opkoljenom Sarajevu...

6
Hina
Kandidat za gradonačenika Zagreba:  Dok sam ja bio u opkoljenom Sarajevu...
FOTO: Screenshot / Davor Filipović

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović danas je, govoreći o kulturnoj baštini Zagreba, spomenuo i Miroslava Škoru koji "dugi niz godina obmanjuje hrvatsku javnost pričom o lažnom domoljublju", kako je naveo.

"Naime, dok sam kao dijete zajedno sa svojom obitelji bio granatiran u opkoljenom Sarajevu i dok su tisuće djece i njihovih obitelji bili granatirani u Lijepoj Našoj, on je pjevao pjesme po Americi", poručio je Filipović.

Naveo je i kkao je potrebno znanje, struka i podrška vlade za obnovu Zagreba, a ne "demagoške priče Tomislava Tomaševića ili priče o lažnom domoljublju i novim poslovnim modelima koje čujemo od Škore".

"Pred nama je obveza obnove kulturne baštine koja je strašno stradala u posljednjem potresu, ali i koja je bila godinama zanemarivana, između ostalog, i zbog nedostatka sredstava", kazao je Filipović.

Podsjetimo, on je inače vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu, zastupnik u Gradskoj skupštini u Zagrebu i sekretar zagrebačkog HDZ-a.

Filipović ima 36 godina i rođen je u Sarajevu, a njegova porodica je otišla u Hrvatsku tokom rata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije