Kako su se Sarajlije oprostile od Davora: Suze, zagrljaj i crteži

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boske

Hoćemo da se izgradi spomenik za 102.djece ubijenih u Prijedoru ,u gradu u kojem nije bilo rata.Pozivam Davora Dragičevića da dođe na obilježavanje dana bijelih traka u Prijedor ,da stavi bijelu traku oko ruke i oda poštovanje Bošnjacima Prijedora koji su ubijeni samo zato što su Bošnjaci.Hajde Davore.

@Boske

Hoćemo da se izgradi spomenik za 102.djece ubijenih u Prijedoru ,u gradu u kojem nije bilo rata.Pozivam Davora Dragičevića da dođe na obilježavanje dana bijelih traka u Prijedor ,da stavi bijelu traku oko ruke i oda poštovanje Bošnjacima Prijedora koji su ubijeni samo zato što su Bošnjaci.Hajde Davore. ka Boske Pozovite ga i garant će doći staviti traku i odaće ppštovanje

Ljiljan

Pitajte ga prije nego ode koliko je nevinih civila ubio taj usmrdeli đikan?!

Retro

Ja sam jako tužan i neurozan. Evo suza mi pade na displej.

@ljiljan, boske itd.

Po komentarima ovog ljiljana i ostalih koelovim istomisljenika se jasno vidi koliko je suzivot sa vama poturicama u bih nemoguc. Vi jednostavno iz dna duse mrzite sve sto je srpsko i zato samo nezavisna srpska moze biti garant opstanka srba ovde.

Ljiljan

***

@ @ljiljan, boske itd.

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije