Kako postići mir na Balkanu? Njemački politolog prozvao glavnog krivca

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lov i ribolov

Prozvao je pravog, a ima tu još aktera i na drugim stranama. Ovaj je kapitalac.

***

***

Jednostavno je ali smo slijepi i indiferentni

I budalama je jasno. Rat je bio prije više od 30 godina. Bilo je krvavo. Završilo se. Počelo se malo pomalo živjeti normalno. Sve negdje do 2003 . 2004. Kad je ovo psihopatsko smeće pojavilo na političkoj sceni Balkana i na istu foru kao Milošević počeo buditi duhove i multiplicirati mržnju, prvo kod primitivaca da bi kasnije to zahvatilo i normalne. Isto kako su onu radili 90-tih. Nisu ni ovi ovdje bolji. Možda su i gori. Ali su oni samo odraz onoga što ovaj kreten generiše. Svi. 30 godina je prošlo. Ljudi bi se dosad 100 puta izmirili i počeli živjeti normalno. Da nije ovih, i ovoga kretena kao nosioca i glavnog igrača u svemu. I oni znaju da jedna mržnja samo izaziva drugu, ali oni dobijaju. Ili makar misle tako. Jer ako opet pukne, neće se ni ovakvi kao ovaj Čipuljićki idiot glava nanosati. Jbg. To je valjda sindrom vlasti. Pogubiš se i ne znaš dokle si. I Milošević je mislio isto i šta? Šta se desilo?

***

***

***

***

Srbija

Vučić je prodao Kosovo uništio srbiju Kikinda 30 godina nema pitku vodu srbija je najadnija zemlja balkana. Jadni su oni nikom oni ništa ne mogu.

Iva

Najveći neprijatelji Srba su Vučić i Dodik. Oni su zadnjih 10 g napravili vise štete nego sto bi mogao neprijatelj Srba Srbija i RS su omražene u cijelom svijetu i vaze kao mjesto ratnih zločinaca ubica monstruma i kriminalaca

Ne pijem dok Paja vozi

Vučić je prodao Kosovo uništio srbiju Kikinda 30 godina nema pitku vodu srbija je najadnija zemlja balkana. Jadni su oni nikom oni ništa ne mogu. ka Srbija Dok je BiH kao Švica sve su fabrike i firme naše(državne) velike plate i penzije, zdravsto, sudstvo

071

Tako sto cemo skloniti autoritarijance i papke sa vlasti. Dok god se ovuda valjaju mini-netanyahui, orbani, trumpovi i slicni idioti, mi necemo prodisati. Nije ni cudo da se kicma lomila svakom pokusaju gradjana da se oslobode. I to udruzenim snagama lokalnih idiota i medjunarodne zajednice. Psiho koji jos uvijek vazi po Evropi i SDA-u je da je autokratski lider Srbije koji je uvijek na korak od ponavljanja ratnih zlocina nekom izvrnutom logikom faktor stabilnosti Balkana. Mislim da to vise niko ne bi uspio argumentovano da opravda.

/ Najnovije