Kako je Milorad Dodik prokomentirao ostavku Valentina Inzka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Pojma ti nemas milokrade ustav se mijenja u parlamentarnoj skupstini bih ti se nista tu ne pitas malo citaj moza naucis i ustav svoje zemlje

Lulu

A ko je to u Bg. oraginizirao mirni razlaz u BiH? Ovaj Dodik je toliko uporan da se RS odvoji, da izgleda da njega neko, iz ko zna kog razloga, jako pritisce. Moze li iko znati sta se 'iza brda valja'? Ko neki predsjednik drzave, a stalno cuci u drugoj i to mu se tolerise.

Latko zBrode

Ovog tipa niko ne zarezuje sem njegovih genocidaša y Beogradu. PREKINITE praksu i ne objavljujte njegove bolesne baljazgerije. Ignorišite ga i oslobodite stresa čitaoce.

Koel

Najbolje je rekao rahmetli tihic kad su ga potali za neku izjavu dodikovu kaze pusti dosika svasta on prica ima ustav i zakoni pusti njega

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac

za cvaju pise kao da je magistar gradjevine a ne prenosilac skele. Kad zavrsis Pravni, prenesi skelu na Ekonomski,mozda i iz te oblasti postanes expert! (nemoj se raznijeti medju rajom)

BiH

Koji debil, kako je lako sa neukim narodom manipulisati i upravljati!

Dnevni red

DODO HAJD PRDNI TI DA OSVJEŽIS ZA KRAJ

/ Najnovije