Kako je Jasmila Žbanić 2014. odbrusila predsjedniku RH: Milanoviću, marš kući

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Crveni omladinac

Svi ovi današnji političari stariji lopovi su bili ili reformisti ili komunisti pa su se veoma vješto prešaltali u nacionaliste. Nekad su imali samo vikendice po Neumu ili na čaćovini na selu pa dolaskom Markovića svoje pogone i privredne prostore a sada imaju i i vile i vikendice i stanove i preduzeća i firme širom Evrope pa i na drugim kontinentima.

Žene

Dakle ti si kriva što je Zoran ovakav prema nama!

Aa

BRAVO JASMILA, ZDRAVA I ZIVA BILA STO GODINA I SVAKA TI SE RIJEC POZLATILA

Bosanac

Bravo Jasmila tako treba sa njima sa istoka i sa zapada!

ravaku uz Baketa trezorasa

Naaarood znooa dje je lova

Nina

Cavara vala ako je i od tebe dosta je ne seri vise molim te ni ti ni svi ostali slicni tebi pustite natod da zivi a ne da slysaju vasa sranja

Dudek Krivousti Njofra

Ne lajte PROSJACI I SINOVI,SKUTORSKI KOZOJEBI

Bljak

SDA sponzoruša! Ništa vrijedno nije snimila osim propagandnih promuslimanskih ratnihfilmova koje je finansirala SDA , koje promovišu muslimane, a ostale 2 strane, Srbe i Hrvate ocrnjuje!

gost

je li to ona ista Jasmila Žbanić koja po svijetu putuje s hrvatskom putovnicom?

/ Najnovije