Kako je EUFOR "preuzeo nadležnost" nad nebom iznad Jahorine: Opomena Dodiku i RS-u

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

011

e ako se Mile uplasio od ove trabakule sto leti, vrijeme je da ode u politicku penziju.

Querc

Zajhrbajute se vi, ovaj Dodik nešto priprema na proljeće, čule su se već prijetnje srpskih botova za proljeće 2022, MUP manjeg entiteta i žandarmerija već nekoliko godina nabavljaju oružje, a slunto Izetbegović mindera i zna da se nešto sprema a pravi se lud (da mu me uteknu kandidati za rova) Schmidt i ostali šute, prave se ludi... Samo nam treba novo sranje da nas uvuku u PM, pa da ovim SDA kreteni a dođu kakvi borci sa Istoka, da nam mahnuo kakvom crnom zastavom. Morali bi se boriti i protiv četa i njiha!!

Gost

Ja EUFOR:a pa i partizanska eskadrila je imala bolje avione!

Bosanac

Genocidni srpski zlocinci se naoruzali spremni za nove Genocide ovi nam suplju pricu pricaju dajte nam oruzje da se branimo od srpskih zivotinja

Hm

Ja...i?! Na žalost islamiziranog Sarajeva, u kojem su na vlasti islamski fundamentalisti, nije došlo ni do kakvog incidenta, kako su priželjkivali i tražili od EUFORA.

hrkljus

Ja EUFOR:a pa i partizanska eskadrila je imala bolje avione! ka Gost Mogli su i papirni a da na njemu pise EUFOR isto ne bi poletio drugi helikopter

/ Najnovije