Kako je čitatelj portala Radiosarajevo.ba povukao potez da se postavi zastava BiH na Bjelašnici

10
A. S.
Kako je čitatelj portala Radiosarajevo.ba povukao potez da se postavi zastava BiH na Bjelašnici
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Bjelašnica / Ilustracija

Pozdrav ekipi portala Radiosarajevo.ba. Iako su više puta upozoreni, odgovorni u ZOI 84, nisu postavili zastavu BBosne i Hercegovine na Bjelašnici.

Također, danas se održava i takmičenje FIS CUP 2024. tako da nam gosti "ne znaju" u kojoj državi se održava ovo veliko skijaško europsko takmičenje. Da ne navodimo zakonsku obavezu za javna preduzeća...

Ovako je glasila poruka koja je stigla na mail naše redakcije, koju je poslao čitatelj portala Radiosarajevo.ba, kojeg je pogodila činjenica da na poznatoj olimpijskoj bh. planini nema države zastave.

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

"Kao veliki patriota, osjetio sam potrebu da vam se javim. Znam da vi imate utjecaja kod nadležnih", dodao je naš čitatelj i poslao nam nekoliko fotografija i snimak da zaista zastave Bosne i Hercegovine nema na jarbolima.

Bjelašnica bez zastave BiH
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba: Bjelašnica bez zastave BiH

Redakcija portala Radiosarajevo.ba krenula je u akciju, pozvala nekoliko telefona nadležnih i brzo realizirala da se zastava BiH postavi na mjesto na kojem treba da bude.

Ubrzo nam je stigla nova poruka...

Bjelašnica sa zastavom BiH
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba: Bjelašnica sa zastavom BiH

"Hvala portalu Radiosarajevo.ba. Lijepi građanski pritisak i sloboda. Zastava je postavljena", pisalo je u poruci koja nam je stigla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije