Kako je ATV preko noći postao glasilo u službi politike i stigao na crnu listu SAD

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Senad

Dodiku treba zabraniti TV Una koji hoće pokrenuti preko djece

Naprijed USA

Prate amerikanci sve,sta ste mislili da mozete pocet orgijati kao 92,93,94,95.Cijeli svijet vas je skontao kriminalci bolesni.

jjdfjjjopp

A pod čijim je "uticajem" ceničkina kći postala direktorica transparensi int. ? Da transparensi nije ispitivao tričavih 140.000 KM u jednoj godini? Mamu vam na bolesti i smrti ljudi uzeli ste stotine miliona preko malina zadruga ali ni cenički ni njenim gazdama to valjda nije dovoljan razlog za "sankcije" pu bagro ;)

jnjjjčkjč

Ono našlo da priča o korupciji, da joj bake izmakne stolicu paslo bi travu.

Gorica maaaaaaaaajka

svima

Knez

Пита ценићка како Атв доспе на црну листу,онако како ти клеопатро радиш са страним окупаторима,на жалост ниси сама доста вас је који ништа не нудите али пљујете републику нс разне начине,победите додика на изборима.

/ Najnovije