Još jedna kompanija povećava letove za Sarajevo: Čak dva puta sedmično

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dijasporac

Dolazimo da nahranimo gladno stanovnistvo.

Ne pijem dok Paja vozi

Dolazimo da nahranimo gladno stanovnistvo. ka Dijasporac Stvarno!!! Lijepo od vas što želite da odvojite za nas od vašeg teškog i krvavog zarađenog novca koje ste zaradili od socijale. A i poznato je da vi pretežno putujete 🚍 jer je jeftino i kad budete se.vraćali kući da ponesete stvari i hrane

Ne povećava letove

Nego povećava broj letova. Draga djeco.

Paja crkveni mis

Kivan na svakoga ko je imao alata i zanata pa krenuo zaradjivati. Jadomire jadni, dijaspora ti kupila taj telefon sa kojeg trubis sa mindera.

Ne pijem dok Paja vozi

Kivan na svakoga ko je imao alata i zanata pa krenuo zaradjivati. Jadomire jadni, dijaspora ti kupila taj telefon sa kojeg trubis sa mindera. ka Paja crkveni mis Jedva kupite sebi telefon a da kupite nekom drugom e koliko morate vi štedjeti za telefon. Ja svoj telefon zaradim jer imam posao i to u svojoj struci nisam ko vi.

Ne pijem dok Paja vozi

ka Tvoja struka je komentator iz halvata A tvoja je struka je komentator iz socijalnog stana i socijala, a socijala jest mala ali se dobije bez rada.

/ Najnovije