Još jedan udar na džepove bh. građana: Hoće li od Nove godine računi za grijanje biti veći?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alf

Valjda za gradjane sarajeva. Mostar to nema. Ili je vama sarajevo sva drzava

I treba povisit.

Neka osjete MAYMUNI sta znaci davat podrsku ukrofasistima, a pridruzivat se sankcijama Rusiji.

Sarajevo

Pa sta hoce li? Vec je poskupilo. 180km za stan od 58m². Prosle godine 135 bilo.

MrziteljPDA

Ma ko j... građane! I onako glasaju za te što dižu cijene

jasta

Valjda za gradjane sarajeva. Mostar to nema. Ili je vama sarajevo sva drzava ka Alf Da si bar procit'o sta pise... Kakve veze ima Banja Luka sa Sarajevom?

Trojka

Trojka sa scepom ce sarajlijama sve obezbijediti besplatno. Najveca zalost sto scepo i njegov sbb odose u kanalizaciju gdje je mjesto fekalijama

/ Najnovije