Još jedan slučaj vandalizma u Sarajevu: Benjamina Karić apelira na građane da štite javne površine

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

I gospodju i tog joj kera eutanazirati! LP

Katil

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Lijepe riječi su ukras!

@katil@haha

Joj ovih *** sto su se navukli na sarajevski portal.

Guest

***

obicna zena

Treba joj slikati lice i sliku objaviti u novinama, ili oblijepiti stubove. Nije moje pa mogu unistavati, to je najcesci moto.

Haha

***

Bir

Gori su ti koji su snimali sto joj nisu prisli i sprijecili, dao bi glavu da je srpkinja, koja mrzi Sarajevo.

Nina

Lijepe riječi su ukras!

tuner

incident je incident, a vandalizam je vandalizam. nepismenjakovicu idi u skolu

pu!

trebalo je i doticnu frcnut u Miljacku...

Duško

muslimanska posla, pošten svet je davno zdušio iz kotline...

Šta je džukela vlaški odmah po muslimanima.

muslimanska posla, pošten svet je davno zdušio iz kotline... ka Duško A koji je to pošten svijet vi koji ste unakazili grad 4 godine ubijajući sve što se miče srušili sve što ste mogli srušiti.Odnijeli i znak saobraćajni kako vam je naredio Kraišnik i da sve uništite zapalite.Sve ste fabrike demontirali i odnijeli u Srbiju mašine što nisu valjale smradovi razbacali po Palama. Naredio vam je da i svoje mrtve iskopate.I pravit će te novo Sarajevo na Sokocu.Je li to taj pošten svet bre.?I ova što ovo radi garant je vlahnja.Koja dresura vlaška ne bi kazao Bošnjak već musliman.Zovi ti kako hoćeš mi jesmo muslimani,a nacija nam je bošnjačka vi ste uvezeni srbi tj krivoslavci u BiH.

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Opet se pale 🔥 dijaspord patriote(domoljubi) na socijali i podrum ratnici sve naši junaci, a kad zapuca bjež bjež

***

***

Guest

Zasto je neko snima i ne reaguje?? Kako bih joj ja lijepo prisao pa fino Gospodzo samo tren pa samarcinu da se upisa seljancurina.

Popuši turčinu k... kad ne piješ.

Opet se pale 🔥 dijaspord patriote(domoljubi) na socijali i podrum ratnici sve naši junaci, a kad zapuca bjež bjež ka Ne pijem dok Paja vozi

Čuj

>>>>A koji je to pošten svijet vi koji ste unakazili grad 4 godine ubijajući sve što se miče srušili sve što ste mogli srušiti.Odnijeli i znak saobraćajni kako vam je naredio Kraišnik i da sve uništite zapalite.Sve ste fabrike demontirali i odnijeli u Srbiju mašine što nisu valjale smradovi razbacali po Palama. Naredio vam je da i svoje mrtve iskopate.I pravit će te novo Sarajevo na Sokocu.Je li to taj pošten svet bre.?I ova što ovo radi garant je vlahnja.Koja dresura vlaška ne bi kazao Bošnjak već musliman.Zovi ti kako hoćeš mi jesmo muslimani,a nacija nam je bošnjačka vi ste uvezeni srbi tj krivoslavci u BiH. ka Šta je džukela vlaški odmah po muslimanima.<< Čuveni profesor sa sarajevskog Filozofskog fakulteta, Esad Ćimić naučno dokazao da Neopredijeljeni , kasnije Muslimani, pa Bosnjaci ne mogu biti nacija, jer kroz povijest nis******novili tri obilježja nacije: zastavu -- grb -- himnu... Dakle, ostaju vjerskom skupinom. ka Prof. dr.<<A koja su to tri obilježja ova dva naroda koji se nazivaju srbi i hrvati.Imaju li grb himnu i zastavu? Imaju isto kao bošnjaci.Šta su oni vjerska ili ti nevjerska skupina???

/ Najnovije