Još jedan incident u entitetu RS: Ćamil Duraković otkrio detalje za portal Radiosarajevo.ba

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

maj 2032. jos osam godina, i nece to moci raditi ni u Užicu.

011

***

***

***

***

***

***

***

Error

Pa camile vi ste podpredsjednik entiteta mozete zatrazitis smjenu pa cak i tuziti ministra policije entiteta KAD SE NE BAVI SVOJIM POSLOM I KAD SE RADI O PRISTRASNOSTI,radite i vi svoj posao dosta tuzakanja i plakanja po medijima

Error

Политика босанских муслимана да се једноставно описати: Нема те окупационе силе у Босни којој БХ-муслимани нису понудили своје услуге тражећи заузврат само једно - да и даље буду господари судбине њихових кметова. И нема окупационе силе која је одбила такву понуду и онемомогућила БХ-муслиманима да и даље својатају Босну као своју. Истина окупатори су их пуштали и да тону у глибу оријенталног хедонизма и мистике ислама. Данас су зато БХ-муслимани потпуно распар са околином. ka 011 Pa eto bila je i tvoja pa sta si htio s njom da je pripojis velikoj srbiji.gdje ti je?? Srbija sve ti je manja i manja. Jer je oteto proklero.u rs-u zivite na muslimanskim kostima .moze li se ???

Haha

***

***

***

Nxjxjjx

A ima li iko od bošnjačkih slina da im uzvrati rafalom.to je plašljiva gamad koja samo u čoporu djeluje

Jfjfj

A ima li iko od bošnjačkih slina da im uzvrati raf...m.to je plašljiva gamad koja samo u čoporu djeluje

Haha

***

Haha

Potom ćemo orgaN izirati jedno kolektivno katolibansko čučanje in Dublin und Berlin. Ako je što ostalo katolibana u Bosni i Ercegovini neka i oni čuče.

dss

Ne slušam ovog pjevača,ali ovo već sad prelazi u pretjerivanje i raspirivanje mržnje umjesto smirivanja tenzija. Ovog pjevača mnogi slušaju i koji se ne slažu sa tekstovima koje pjeva. Prije par dana je razbijen spomenik žrtvama na crnom vrhu srpske nacionalonosti koji su svi bili mučeni kada su ubijeni i za ta zlodjela jos niko nije odgovarao. Ne sjećam se da sam negdje procitao na portalu Federacije da je prenesena ta vijest niti da se neko oglasio. Vijest je prenijeta i svi su to sutradan zaboravili,dok se od ovog incidenta konstantno doliva ulje na vatru. Narode opametimo se. Ima dobrih i losih ljudi u svakom narodu. Neki bi opet htjeli da sirotinja ratuje za tuđe interese kao 90ih. Budimo pametniji, dugujemo to onima kojima ostavljamo ovo parče zemlje zvano BIH.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Dena

Seljadija iz Šumske. Sta reci. Na celu sa SPC.

Politika

>>Pa eto bila je i tvoja pa sta si htio s njom da je pripojis velikoj srbiji.gdje ti je?? Srbija sve ti je manja i manja. Jer je oteto proklero.u rs-u zivite na muslimanskim kostima .moze li se ??? ka Error<< Paganskog lose pokrstenog turskog kmetskog plemena pravoalavnih cionista: Ukrasti jevrejski etno-religionizam, izmisliti zavjet 3u1 boga i kmeta lazara koji od njih pravi odabrani narod i daruje im balkansku zemlju, praviti nepostojecu "naciju" iz narodnosti koju im toboze stvara religija, sr ati da su arijevci jer su "ostali" krscani, a slavene muslimane proglasavati semitima i rasnim izdajicama. Vise bi bili arijevci da nisu prodali slavensku veru pradedovsku za casu grckog graha.

/ Najnovije