Jezivi komentari upućeni Amerikanki koja je objavila video o Srbiji i filmu koji negira genocid

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima li ga

Prvi srbin koji izgovori ove rijeci bice istorijska licnost i dobitnik Nobelove nagrade za mir!

Ispravka

>>Objasnite joj za genocid 1941-1945 nad Srbima u Bosni koji su izvrsili Muslimani pa ce joj biti jasnije...Garavice, Prebilovci,Sarajevo, Nevesinje, Gacko, Trebinje, jame...pobijena deca, zene, starci... 350.000 nije isto sto i 8123... ka Molba<< Da nisi progrijesio, da nije u pitanju 350 miliona?

Guest

najbolje komentari botova iz Rs govore o njima ..bolesno tijelo

Guest

najbolje komentari botova iz Rs govore o njima ..bolesno tijelo

Bravo!!

Istočnjaci ( smrdi)su izgubljen narod, osuđeni na nestanak! Njima nema povratka!

.

E evo, samo na ovom portalu možete vidjeti u kakvoj mi državi živimo. Samo pročitajte komentare ovih slučajeva Haha ili Miki ili Mostar, i sve će vam biti jasno. Klero-fašisam u svom punom "sjaju"

@ljiljan

E evo, samo na ovom portalu možete vidjeti u kakvoj mi državi živimo. Samo pročitajte komentare ovih slučajeva Haha ili Miki ili Mostar, i sve će vam biti jasno. Klero-fašisam u svom punom "sjaju" ka . A šta je sa ljiljanom, bosancem...

Nije kriva drzava za bolesnike

E evo, samo na ovom portalu možete vidjeti u kakvoj mi državi živimo. Samo pročitajte komentare ovih slučajeva Haha ili Miki ili Mostar, i sve će vam biti jasno. Klero-fašisam u svom punom "sjaju" ka .

NB

Prvi srbin koji izgovori ove rijeci bice istorijska licnost i dobitnik Nobelove nagrade za mir! ka Ima li ga Hoćemo, proslijedit ćemo joj knjigu *****čkog sina Dedijera!

Gost_Radio_Sarajeva

Ne znaš u šta si se upustila. Njih od malih nogu već 30 godina u školama (a vjerovatno neke i od ranije po kućama) uče da su ratni zlikovci heroji.

Gost_Radio_Sarajeva

>>Objasnite joj za genocid 1941-1945 nad Srbima u Bosni koji su izvrsili Muslimani pa ce joj biti jasnije...Garavice, Prebilovci,Sarajevo, Nevesinje, Gacko, Trebinje, jame...pobijena deca, zene, starci... 350.000 nije isto sto i 8123... ka Molba<< Logika ti je dobra, a i generalizacija. Ne bi dalje, nemam toliko vremena za gubljenje.

/ Najnovije